STAR Κεντρικής Ελλάδας
Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
Τελευταίες Ειδήσεις

podilasiaΤην Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου στις 11.00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί ο Διασυλλογικός Αγώνας Ποδηλασίας Δρόμου από τον Αθλητικό Ναυτικό Όμιλo Καρύστου.

Τελείται υπό την αιγίδα του Δήμου Καρύστου. Πρόκειται για το 3o Circuit Καρύστο και αναφέρεται σε κατηγορίες mini μικρά, mini μεγάλα, Παμπαίδες, Πανκορασίδες, Κορασίδες, Παίδες, Μάστερς + Open.

Χορηγός Επικοινωνίας το Star Κεντρικής Ελλάδας

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΓΩΝΑΔιαδρομή με δεξιόστροφη κατεύθυνση, 2.800 μέτρων περίπου (επισυνάπτεται ο χάρτης της διαδρομής).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ09:30 -11:00 Λειτουργία Γραμματείας11:15 Κατηγορία MINI ΜΙΚΡΑ (αγόρια & κορίτσια) - 3 στροφές 11:30 Κατηγορία MINI ΜΕΓΑΛΑ (αγόρια & κορίτσια) - 5 στροφές12:00 Κατηγορία ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ – ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - 8 στροφές12:40 Κατηγορία ΠΑΙΔΩΝ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - 10 στροφές13:30 Κατηγορία ΜΑΣΤΕΡΣ - 13 στροφές14:20 OPEN. Για την κατηγορία Open οι στροφές θα είναι 1 έως 5 ανάλογα με την κατηγορία15:00 Απονομές

Σε περίπτωση σύμπτυξης κατηγοριών το πρόγραμμα θα τροποποιηθεί, με σύμφωνη γνώμη αλυτάρχη και διοργανωτή.

ΤΟΠΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ - ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΠλατεία Καρύστου

ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟΤο Τεχνικό Συνέδριο των ομάδων θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της εκκίνησης 30 λεπτά πριν την εκκίνηση της πρώτης κατηγορίας. Η παρουσία των εκπροσώπων των σωματείων είναι υποχρεωτική.

SERVICEΕντός του αγώνα δεν επιτρέπεται η παρουσία αυτοκινήτων και μηχανών των ομάδων και συνοδών αυτών.Όλα τα σωματεία θα μπορούν να έχουν από ένα σταθερό service στη ζώνη Τεχνικής Υποστήριξης, το ακριβές σημείο της οποίας θα ανακοινωθεί το αργότερο στο τεχνικό συνέδριο. Κατά τη διάρκεια των αγώνων δε θα υπάρχει τροφοδοσία/υδροδοσία, λόγω της μικρής διάρκειας διεξαγωγής του αγωνίσματος. Παρόλα αυτά και κάτω από ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες, ο Αλυτάρχης του αγώνα, μπορεί να αποφασίσει διαφορετικά.

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣΔικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές που είναι εγγεγραμμένοι στην δύναμη της Ε.Ο.Π. για το έτος 2018.Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να σταλούν το αργότερο μέχρι και την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018 με e-mail στo Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή με Φαξ στο 22240 26188.

Η συμμετοχή στην κατηγορία ΟΡΕΝ είναι ΔΩΡΕΑΝ

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣΣτους νικητές κάθε κατηγορίας θα δοθούν:Κύπελλο στην 1η θέση κάθε κατηγορίας. Μετάλλιο 1η, 2η και 3η θέση.Δίπλωμα στους έξι πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας, με χωριστή απονομή αγόρια και κορίτσια σε όλες τις κατηγορίες ανεξαρτήτως συμμετοχών.Οι απονομές θα γίνουν στον χώρο τερματισμού.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝΘα ισχύσουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π., καθώς και η παρούσα προκήρυξη. Το επιτρεπόμενο μέγιστο ανάπτυγμα σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΟΠ (2.2.023) είναι:Για την κατηγορία Μίνι Μεγάλα και Μικρά 5,69 μ. (ρυθμιζόμενο)Για την κατηγορία Παμπαίδες και Πανκορασίδες 6,10 μ. (ρυθμιζόμενο)Για την κατηγορία Παίδες και Κορασίδες 7,01μ.Για την κατηγορία Μάστερς ελεύθερο ανάπτυγμα.Σε περίπτωση συγχώνευσης κατηγοριών θα γίνουν συγχωνεύσεις κατηγοριών, και τροποποιήσεις σε πρόγραμμα διεξαγωγής, αποστάσεις, μέγιστο ανάπτυγμα κλπ. σύμφωνα με τους Κανονισμούς της ΕΟΠ (άρθρα 1.4.020-1.4.023). Τυχόν αλλαγές από την παρούσα προκήρυξη θα ανακοινωθούν από τον Αλυτάρχη στο Τεχνικό Συνέδριο.Απαραίτητα για κάθε συμμετέχοντα είναι το ποδηλατικό κράνος και η ποδηλατική ενδυμασία. Οι αθλητές / αθλήτριες συμμετέχουν με δική τους ευθύνη. Το Σωματείο του Αθλητικού Ναυτικού Ομίλου Καρύστου δεν φέρει καμία ευθύνη για κάθε ενδεχόμενο ατύχημα, ως και φθορά ή απώλεια υλικού, ενδυμάτων κ.λπ.

ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ ΘΕΜΑΤΑΓια οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη, θα αποφασίζει επί τόπου, τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή, η οποία έχει το δικαίωμα της τροποποίησης των Αγώνων και σύμπτυξη κατηγοριών.

ΑΛΥΤΑΡΧΗΣ ΑΓΩΝΑΘα οριστεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ2 Ιατροί από το Νοσοκομείο Καρύστου, κάλυψη από ασθενοφόρο σε ετοιμότητα από τον Τομέα ΕΚΑΒ Καρύστου και εθελοντές της Λέσχης 4x4.

Για κάθε πληροφορία επικοινωνήστε με:Έφορος Τμήματος: Σοφία Τσούμα 6976 677444Αρχηγός Τμήματος : Μάκης Λυκούδης 6936520346

 

 

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.