Σε Στυλίδα και Αμφίκλεια οι πρώτες συγκεντρώσεις της ΕΛ.Α.Σ. στην Φθιώτιδα

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του
tvstar.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
αγαπημένα σου στη Google
Με απόλυτη οργανωτική και πολιτική επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι δύο πρώτες μεγάλες ανοιχτές συγκεντρώσεις μελών και φίλων της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης (ΕΛ.Α.Σ.), σηματοδοτώντας την έναρξη ενός εκτενούς κύκλου πολιτικών και κοινωνικών παρεμβάσεων σε ολόκληρο τον νομό. Η μαζική ανταπόκριση των πολιτών έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ελπίδας και προοδευτικής αλλαγής, επιβεβαιώνοντας την ανάγκη για μια ισχυρή, εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης.
Δυναμικό ξεκίνημα στην Στυλίδα
Η αρχή έγινε την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου στην Στυλίδα, όπου η προσέλευση των μελών και των φίλων του κόμματος ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Απόστολο Καλογιάννη, Αναπληρωτή Τομεάρχη Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης, ο οποίος στην τοποθέτησή του περιέγραψε με σαφήνεια το πολιτικό διακύβευμα της περιόδου.
Ο κ. Καλογιάννης ανέδειξε τα φλέγοντα ζητήματα της καθημερινότητας, με κυρίαρχα την ακρίβεια, την ενίσχυση του κοινωνικού κράτους και την προστασία των δημοκρατικών θεσμών.


Θερμή υποδοχή και παραγωγικός διάλογος στην Αμφίκλεια
Η συνέχεια δόθηκε με και ανοιχτή συνάντηση στην Αμφίκλεια την Κυριακή 1/11 , όπου το κλίμα ήταν εξίσου ενθουσιώδες. Κατά τη διάρκεια της ανοιχτής πολιτικής συγκέντρωσης, αναλύθηκαν οι βασικοί άξονες του οικονομικού και κοινωνικού προγράμματος της ΕΛ.Α.Σ., με ιδιαίτερη έμφαση στη στήριξη του πρωτογενούς τομέα, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και της περιφερειακής ανάπτυξης. Οι πολίτες της Αμφίκλειας εξέφρασαν τη στήριξή τους στην προσπάθεια του κόμματος να δώσει διέξοδο στα μεγάλα αδιέξοδα που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία.


Συνεχίζουμε την επιχείρηση εξωστρέφειας σε όλο το νομό
Οι δύο αυτές πετυχημένες εκδηλώσεις αποτελούν μόνο την αφετηρία. Η ΕΛ.Α.Σ. ξεδιπλώνει ήδη μια μεγάλη επιχείρηση εξωστρέφειας, προγραμματίζοντας στις 4 Νοέμβρη συνάντηση μελών και φίλων στην Λαμία με κεντρικούς ομιλητές τον Πέτρο Κόκκαλη και την Φανή Γιωτάκη στον Πολυχώρο «BLIND PIG» 19:00μ.μ.
Στόχος μας είναι η άμεση, αδιαμεσολάβητη επικοινωνία με την κοινωνική βάση, η κινητοποίηση των μελών μας και η συνδιαμόρφωση των προγραμματικών μας θέσεων ενόψει του μεγάλου Συνεδρίου του Ιανουαρίου.
Γραφείο Τύπου
Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη (ΕΛ.Α.Σ.) Φθιώτιδας








