Circus Street Food Festival: Η Σπερχειάδα επίκεντρο της γεύσης και της διασκέδασης (video)

Παρά τον βροχερό καιρό η κεντρική πλατεία της Σπερχειάδας “βούλιαξε” από κόσμο στο 4ο Circus Street Food Festival.
Το βράδυ του Σαββάτου έγινε η επίσημη έναρξη παρουσία βουλευτών, της δημοτικής και περιφερειακής αρχής, πολλών επισήμων και πολιτών.

Η δράση όπως κάθε χρονιά στέφθηκε με επιτυχία συγκεντρώνοντας κόσμο από τη Δυτική Φθιώτιδα, τη Λαμία και όχι μόνο.
Και φέτος περιλάμβανε ποικιλία από γεύσεις εμπνευσμένες από παραδοσιακά τοπικά υλικά όπως το πρόβειο κρέας.


Η διοργάνωση πλαισιώθηκε από πολλές παράλληλες δράσεις όλο το Σαββατοκύριακο όπως live cooking, δράσεις για παιδιά, Dj sets και υιοθεσία αδέσποτων ζώων. Αποκορύφωμα αποτέλεσε η συναυλία με τον Κώστα Τουρνά το βράδυ του Σαββάτου.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στους διοργανωτές στη διαμόρφωση του χώρου με γνώμονα την προσβασιμότητα των ΑΜΕΑ.
Το 4ο Circus Street Food Festival διοργάνωσαν ο Εμπορικός και Βιοτεχνικός Σύλλογος Σπερχειάδας, σε συνεργασία με τον Δήμο Μακρακώμης, την Κοινότητα Σπερχειάδας, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας – ΟΠΑΣΤΕ και το Επιμελητήριο Φθιώτιδας.








