Χειροπέδες σε δύο αδέρφια για ναρκωτικά και όπλα. Μετά την απολογία τους αφέθησαν ελεύθεροι. (φωτο)

Δύο αδέρφια, από την Λαμία, συνέλαβαν χθες οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λαμίας για παραβάσεις των νομοθεσιών περί ναρκωτικών και όπλων.
Κατασχέθηκαν κάνναβη, ναρκωτικά δισκία, χρηματικό ποσό, κινητά τηλέφωνα, πιστόλια replica, σουγιάδες, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κ.α.
Πρόκειται για έναν 43χρονο και 41χρονο, στην κατοχή των οποίων οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατάσχεσαν:
• 328,8 γραμμάρια κάνναβης, εντός αυτοσχέδιων συσκευασιών,
• 125,5 δισκία διαφόρων φαρμακευτικών σκευασμάτων, άνευ ιατρικών συνταγών,
• 2 πιστόλια replica, 3 σουγιάδες και ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι,
• το χρηματικό ποσό των 105 ευρώ,
• ένας τρίφτης κάνναβης, καθώς και 4 κινητά τηλέφωνα.
Επίσης, από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας ενός εκ των συλληφθέντων.
Την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λαμίας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας.
Μετά την απολογία τους αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ τους επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα.