TRENDS
Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2012, 14:57
Λίγοι προτίμησαν να κάνουν ρεβεγιόν έξω…
Χειρότερη από κάθε άλλη χρονιά ήταν η φετινή για τους επαγγελματίες εστιάτορες και γενικότερα των επισιτιστικών επαγγελμάτων, μιας και φέτος για πρώτη φορά δεν έγιναν ρεβεγιόν σε μαγαζιά, αλλά και παραγγελίες για διανομή φαγητών.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του συλλόγου στην Λαμία, Κώστα Καραγιώργο, η κίνηση ήταν σε καθημερινά επίπεδα και δεν έφτασε ούτε για να βγουν τα λειτουργικά τους έξοδα.