Τελευταίες Ειδήσεις

FOTOΗ έρευνα των αστυνομικών έβγαλε λαβράκι. Σταμάτησαν για έλεγχο αυτοκίνητο που όπως αποδείχθηκε ήταν κλεμμένο, ενώ μέσα σε αυτό υπήρχαν και πλήθος άλλων κλοπιμαίων αλλά και ναρκωτικά.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν 4 άτομα.

Πρόκειται για ένα άνδρα 53 ετών και 3 γυναίκες, 57,33 και 32 ετών.

Τους δράστες εντόπισαν και συνέλαβαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, σε συνεργασία με τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας.
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας στις 4 Αυγούστου ενώ και η πινακίδα που έφερε ήταν κλεμμένη από άλλο όχημα.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε τόσο εντός του οχήματος, όσο και στην κατοχή τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• πλήθος αντικειμένων και εγγράφων 4 κλειδιά αυτοκινήτων, 24 κινητά τηλέφωνα, διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές (tablet, usb, gps, φωτογραφικές μηχανές κ.α.), κοσμήματα, πιστωτικές κάρτες κ.α., την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν,

• διαρρηκτικά εργαλεία (φανούς, βαριοπούλα, πένσα, κατσαβίδι),

• (5) μαχαίρια διαφόρων τύπων και μηκών,

• (1) μεταλλική ράβδο,

• (8) γραμμάρια ηρωίνης, σε μορφή βράχου,

• 26 δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή, καθώς και

• ποσότητα αδασμολόγητου καπνού και λαθραίων πακέτων τσιγάρων.

Επίσης προέκυψε ότι οι δράστες, πέραν της κλοπής του παραπάνω οχήματος, το οποίο κατασχέθηκε, είχαν παραβιάσει Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτο, πριν λίγες ημέρες στην περιοχή της Χαλκίδας, αφαιρώντας διάφορα αντικείμενα και έγγραφα, μέρος των οποίων βρέθηκαν μεταξύ των κατασχεθέντων και αποδόθηκαν νομότυπα.

Σημειώνεται ότι οι συλληφθέντες έχουν έντονο ποινικό παρελθόν, απασχολώντας τις Διωκτικές Αρχές για συναφή αδικήματα, ενώ η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να εξακριβωθεί η εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Ανακριτή Θηβών.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.