Τελευταίες Ειδήσεις

Εως το τέλος του έτους πρόκειται να ολοκληρωθεί η μεταρρύθμιση του Καλλικράτη, όπως επιβεβαίωσε κατά τη σημερινή δίωρη συνάντηση με την ΕΝΠΕ, ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης.

“Για την αναθεώρηση του «Καλλικράτη», ισχύει αυτό που έχουμε πει σε γενικές γραμμές, να ολοκληρωθεί μέσα στο τρέχον έτος”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σκουρλέτης. Παράλληλα πραανήηγειλε ότι “27 εκατομμύρια ευρώ θα εκταμιευτούν φέτος, για πρώτη φορά από το 2013, για επενδυτικούς σκοπούς. Τις προηγούμενες χρονιές ήταν μηδενικό αυτό το ποσό”, πρόσθεσε.

Το δικό του σχόλιο στον προωπικό του λογαριασμό στο Facebook έκανε ο περιφερειάρχης Στερεάς Κ.Μπακογιάννης. Συγκεκριμένα έγραψε :

Συνάντηση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας με τον Υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη. Εμείς θέσαμε τα προβλήματα και τους προβληματισμούς μας. Αυτά που έχουν να κάνουν με την οικονομική κατάσταση των περιφερειών, αλλά και την γραφειοκρατια και μας εμποδίζουν να κάνουμε αναγκαίες ενέργειες και έργα. Δεν μπορώ να πω ό,τι το υπουργείο έχει τις ίδιες προτεραιότητες. Δεν θέλω να είμαι μίζερος ή απαισιόδοξος και επειδή η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, συνεχίζω να ελπίζω ό,τι, με τον διάλογο,θα αντιληφθούν όλοι τις ανάγκες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

 

 

 

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.