Τελευταίες Ειδήσεις

Χωρίς συνεργείο καθαρισμού έμεινε το ΤΕΙ Στερεάς καθώς δεν ανανεώθηκε εγκαίρως η σύμβαση των εργαζομένων.

Μέσα από το μεσημβρινό δελτίο του Star ο πρόεδρος του Συλλόγου Οικότροφων Εστίας του ΤΕΙ Χαλκίδας περιέγραψε την κατάσταση με τα σκουπίδια και ζήτησε μόνιμη λύση καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που έρχονται αντιμέτωποι με το πρόβλημα.

Ο πρόεδρος του Ιδρύματος Πέτρος Λάμψας μέσα από τα αναλυτικά γεγονότα ανέλαβε την ευθύνη ωστόσο δήλωσε πως με την συνδρομή των Δήμων Ψαχνών και Λαμίας η κατάσταση είναι ελεγχόμενη. «Υπάρχουν ενέργειες που θα έπρεπε να τις έχουμε φροντίσει νωρίτερα» παραδέχθηκε ο κ. Λάμψας και υποσχέθηκε πως το θέμα θα έχει λυθεί σε δύο εβδομάδες.

Οι φοιτητές της Χαλκίδας ισχυρίζονται πως η κατάσταση στην εστία, όπου διαμένουν 400 άτομα, είναι εκρηκτική, λόγω των απορριμμάτων και την Παρασκευή πραγματοποίησαν δυναμική κινητοποίηση έξω από τα γραφεία της διοίκησης.

Σε μια συμβολική κίνηση, οι οικότροφοι μάζεψαν τα σκουπίδια που δημιουργούν βουνό στους χώρους της Εστίας και απέκλεισαν την είσοδο των γραφείων της Διοίκησης.

{media id=17915,layout=solo}

Σχόλια (0)

Βαθμολογήθηκε 0 από 5 αστέρια βασισμένο σε 0 ψήφους
Δεν έχουν δημοσιευτεί σχόλια ακόμη

Αφήστε τα σχόλια σας

Ανάρτηση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.