fbpx
STAR Κεντρικής Ελλάδας
Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
Τελευταίες Ειδήσεις

Την μεγαλύτερη διάκριση μέχρι σήμερα πέτυχε το Star Κεντρικής Ελλάδας στον ετήσιο διαγωνισμό των περιφερειακών μέσων Regional Media Awards κατακτώντας συνολικά 43 βραβεία για την τηλεόραση, το ραδιόφωνο και τις ιστοσελίδες του εκ των οποίων τα 10 χρυσά αλλά και το βραβείο καλύτερης περιφερειακής τηλεόρασης για το 2019.

Στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στο Gazarte στο Γκάζι τα βραβεία για το Star άρχισαν από το ραδιόφωνο, όπου για δεύτερη συνεχή χρονιά βραβεύεται η πρωινή εκπομπή Ήρθε η Ώρα με την Όλγα Λαθύρη στον Star fm 97,1.

Η τηλεόραση απέσπασε 36 συνολικά βραβεία για ένα μεγάλο εύρος παραγωγών, ενεργειών και δραστηριοτήτων που πραγματοποιήθηκαν την τηλεοπτική σαιζόν 2018-2019.

Στην κατηγορία του περιεχομένου (Content) το Star Κεντρικής Ελλάδας βραβεύτηκε για την προσφορά του μέσω της δημοσιογραφίας στον πολίτη στο πρόσωπο της Θώμης Παληού.

Ο Θανάσης Μερτζάνης παρέλαβε εκ μέρους του δημοσιογραφικού τμήματος το βραβείο για την συνολική διαχείριση των πολλαπλών εκλογικών αναμετρήσεων.

Το βραβείο για τις πολλές εσωτερικές παραγωγές εκπομπών με τοπική θεματολογία βραβεύτηκε η υπεύθυνη του τηλεοπτικού προγράμματος Βίκυ Καραβέλη.

Η Λένα Παρασκευά παρέλαβε το βραβείο για τα Γεγονότα του Star Κεντρικής Ελλάδας.

Η μεσημεριανή ζώνη βραβεύτηκε στο πρόσωπο της Θώμης Παληού που επιμελείται και παρουσιάζει τα Μεσημβρινά Γεγονότα.

Με τρόπο ανάλογο με το περιεχόμενο για το οποίο βραβεύτηκε υποδέχτηκε ο Γιώργος Καραγιάννης το βραβείο για την παρουσίαση των εκπομπών αυτοκινήτου με διεθνές περιεχόμενο (ERC, SILK WAY RALLY, UTMB), κατάλληλα διασκευασμένο για την Ελλάδα.

Η Σοφία Ηλιοπούλου βραβεύτηκε για την πολυετή προσφορά στην ενημέρωση για θέματα υγείας με την ιατρική εκπομπή Διαγνώσης.

Από τις παραγωγές εκτός studio βραβεύτηκε το αφιέρωμα της Βίκυς Κοτσιμπού (Βusiness Plan) στην διατήρηση της Σιδηροδρομικής γραμμής Τιθορέα - Μπράλος..

  ....και το ένθετο των extreme sports στην εκπομπή Follow me "Φτάσε όπου δεν μπορείς με τον Πάνο Αγιαννίτη..


Στην κατηγορία Design/Production το Star Kεντρικής Ελλάδας μονοπώλησε τα βραβεία καταλαμβάνοντας την σκηνή του Gazarte με 10 συνολικά βραβεία.

Βραβεύτηκαν τα τηλεοπτικά σήματα των δελτίων ειδήσεων, το βραβείο παρέλαβε ο Χρήστος Μακρής..

και το σήμα της εκπομπής In style με την Χρυσάνθη Καραγιάννη.

Η Παναγιώτα Καρακούση πήρε το βραβείο για τους τίτλους των ειδήσεων στα αναλυτικά Γεγονότα.

Η Θώμη Παληού για τους τίτλους στα Μεσημβρινά Γεγονότα.

Ο Νίκος Καρατόλιας πήρε το βραβείο για το πολυ-Studio της ενημέρωσης.

Το πρώτο χρυσό βραβείο ήρθε για το Studio των ειδήσεων και το παρέλαβε εκ μέρους όλων των παρουσιαστών η Λένα Παρασκευά.

Όλες οι παρουσιάστριες των δελτίων ειδήσεων βραβεύτηκαν για την τηλεοπτική τους παρουσία, η Λένα Παρασκευά, η Μαρία Τσατζαλή και η Θώμη Παληού που πήρε το πρώτο της χρυσό και δεύτερο για το Star.

Βραβείο πήρε και η μακιγιέρ του Star Πηνελόπη Παρλαβάντζα για την επιμέλεια όλων των παρουσιαστών της τηλεόρασης.

Στην κατηγορία Advertising η Βίκυ Κοτσιμπού απέσπασε τρία βραβεία για την παρουσίαση καινοτόμων δράσεων μέσα από τις εκπομπές της, για την παρουσίαση του Super car 3 του Δημήτρη Κορρέ, την κάλυψη της πρωτοβουλίας "ΕΛΛΑΔΙΚΑ ΜΑΣ" στο μουσείο της Ακρόπολης και την ανάδειξη του Railbiking στο Μπράλο.

Το τρίτο κατά σειρά χρυσό βραβείο πήρε η χορηγία της Ελλαγρολίπ στον καιρό. Το παρέλαβε ο εμπορικός διευθυντής του Star Γιάννης Νικόπουλος.

Το τμήμα παραγωγής του Star, (φωτο: Σίντυ Σιμοπούλου, Αντώνης Κουμπιάς, Χρήστος Μακρής, Γιώτα Νικολάου) ξεχώρισε για τις διακρίσεις του στην δημιουργία της πανελλαδικής καμπάνιας των Super market Γαλαξίας με τρία βραβεία - δύο ασημένια και ένα χρυσό - για τα δύο corporate spots και το σύνολο των προϊοντικών διαφημιστικών του μηνυμάτων. Το χρυσό απονεμήθηκε για το τηλεοπτικό spot της αξιοποίησης της Ηλιακής ενέργειας από τα Super Market Γαλαξίας.

Στην ίδια κατηγορία βραβεύτηκε η Σίντυ Σιμοπούλου για το διαφημιστικό σποτ της PUR PUR Gallery.

Στον τομέα Communication & Marketing βραβεύτηκε το τρέιλερ της εκπομπής Business Plan, το οποίο η Βίκυ Κοτσιμπού επέλεξε να παραλάβει με τους συντελεστές-συνεργάτες της Γιάννη Αποστολόπουλο (εικονολήπτη), Σίντυ Σιμοπούλου (Σκηνοθεσία-μοντάζ) και με το γιό της να περιμένει να τελειώσουν οι απονομές για να έρθει στον κόσμο..

Η Θώμη Παληού πήρε το δεύτερο ατομικό χρυσό βραβείο για την παρουσία της στα social media.

Ο Γιώργος Καραγιάννης βραβεύτηκε για το τρέιλερ των εκπομπών του ERC και παρέλαβε το βραβείο με τις συμπρωταγωνίστριές του Ιωάννα Φλώρου και Παναγιώτα Καρακούση.

Η προσπάθεια διάσωσης της σιδηροδρομικής γραμμής Τιθορέα-Μπράλος πήρε και τρίτο βραβείο στην κατηγορία της επικοινωνίας με την Βίκυ Κοτσιμπού.

Δύο ακόμη χρυσά βραβεία απονεμήθηκαν στο Star Κεντρικής Ελλάδας για την κοινωνική του προσφορά και τις δράσεις του στον τομέα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Η Βίκυ Κοτσιμπού με τον Γιάννη Αποστολόπουλο κατάφεραν μέσα σε μία τηλεοπτική χρονιά να επισκεφθούν 23 συνέδρια για την εκπομπή Business Plan και 12 εκθέσεις για την εκπομπή Expo News. Με αυτόι το χρυσό βραβείο η Βίκυ Κοτσιμπού έφτασε τα 7 συνολικά βραβεία στα Regional Media Awards.

Η Θώμη Παληού πήρε το τρίτο χρυσό βραβείο για την ανάδειξη της έλλειψης Αξονικού Τομογράφου στο Νοσοκομείο Λαμίας, φτάνοντας τα 6 συνολικά βραβεία στα Regional Media Awards

Τα digital media ήταν ένας τομέας που το Star σάρωσε τα βραβεία κατακτώντας τρεις πρωτιές και πολλά ακόμη βραβεία.

Καλύτερο webtv τηλεοπτικού σταθμού αναδείχτηκε το digitalstar.gr. Το βραβείο παρέλαβε η Ιωάννα Φλώρου που επιμελείται το digitalstar και την ημέρα της απονομής έκλεισε μόλις τρία χρόνια παρουσίας στο Star.

Κορυφαίες οι εφαρμογές του Star Κεντρικής Ελλάδας στα κινητά android και ios. Ο Δημήτρης Κοντοβάς, που εργάζεται στο Star από το ξεκίνημά του παρέλαβε το βραβείο.

Η Κωνσταντίνα Ράντζου παρέλαβε το 9ο χρυσό βραβείο της τηλεόρασης για την εφαρμογή tvstar app στις smart tv Samsung.

Tο 10ο και τελευταίο χρυσό της STAR A.E. κατέκτησε η ενημερωτική ιστοσελίδα tvstar.gr με τον Αργύρη Μπλόντζο.

Το tvstar.gr πήρε τρία ακόμη βραβεία.

Η Ιωάννα Καραγιάννη υπεύθυνη για το ρεπορτάζ της Εύβοιας, για το περιεχόμενο της ενημερωτικής ιστοσελίδας του Star Κεντρικής Ελλάδας, tvstar.gr.

Η Όλγα Λαθύρη υπεύθυνη για το ρεπορτάζ της Ευρυτανίας για την καλύτερη αρχική του σελίδα του tvstar.gr.

Ο Θανάσης Μερτζάνης υπεύθυνος για το ρεπορτάζ της Βοιωτίας, για την καλύτερη mobile edition του tvstar.gr.


Δύο βραβεία απέσπασε η αθλητική ιστοσελίδα του Star Κεντρικής Ελλάδας, starsports.gr

Βραβείο για το περιεχόμενο του starsports.gr με τον Βαγγέλη Ζαγκώτση

Βραβείο για την αρχική του σελίδα του starsports.gr με τον Γιάννη Τσιάντη.

Το σύνολο της βαθμολογίας έφερε το Star Κεντρικής Ελλάδας στην πρώτη θέση στην κατηγορία Τηλεόραση.

Σε δηλώσεις του στο Daily Fax ο Διευθύνων Σύμβουλος του Star Κεντρικής Ελλάδας Γιώργος Σιμόπουλος ανέφερε:

“Η διάκριση του Star Κεντρικής Ελλάδας στα Regional Media awards είναι η επιβράβευση των διαχρονικών επιλογών του για μια ποιοτική και καθαρή περιφερειακή τηλεόραση.
Το μεγάλο πλήθος των διακρίσεων και η πλατιά βάση των δραστηριοτήτων του αποδεικνύει ότι η περιφέρεια μπορεί να πρωταγωνιστεί σε όλους τους τομείς της τηλεόρασης:
Στο ξεχωριστό και μοναδικό περιεχόμενο, στην κοινωνική της παρουσία και παρεμβατικότητα, στην προσαρμογή της στις νέες τεχνολογίες και στα υψηλά επίπεδα παροχής διαφημιστικών υπηρεσιών.

Αφιερώνουμε την επιτυχία μας σε όλους τους τηλεθεατές μας που μας εμπιστεύονται και μας δίνουν δύναμη, σε όλους τους επιχειρηματίες που επενδύουν την προβολή τους στο περιεχόμενο του Star Κεντρικής Ελλάδας
και βέβαια στην πρόεδρό μας Νίκη Χειμωνίδη για την αμέριστη αγάπη και στήριξη στον καλό αγώνα.”

 

Η βραδιά στο Gazarte ολοκληρώθηκε με δεξίωση που παρέθεσε η Boussias Communications διοργανώτρια για 4η χρονιά των Regional Media Awards.

 

 

 

 

 

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.