Τελευταίες Ειδήσεις

fotografia photografiki 810x539Έληξε ο Μαθητικός Διαγωνισμός Φωτογραφίας 2016- 2017 με θέμα: «Βιβλία στο χώρο» που προκήρυξε η Φωτογραφική Ομάδα Λαμίας σε συνεργασία με το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Φθιώτιδας και τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λαμίας.

H Φ.Ο.Λ. ευχαριστεί όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, τους εκπαιδευτικούς που επιμελήθηκαν τη συμμετοχή τους, καθώς και τις κυρίες Τζένη Παπαγιαννοπούλου και Αλέκα Βαμβακά, για τη συνεργασία τους στη διοργάνωση του διαγωνισμού.

Διακρίθηκαν οι παρακάτω μαθητές, των οποίων οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο (στο λογαριασμό flickr της ομάδας*) και θα εκτεθούν σε προσεχή εκδήλωση της Φ.Ο.Λ.:

Αναγνωστοπούλου Αθανασία, Β΄ τάξη, Λύκειο Στυλίδας.

Βλαχόπουλος Αλέξανδρος, Β΄ τάξη, Εκκλησιαστικό Λύκειο.

Γριαγγέλου Γιάννης, Α΄ τάξη, Λύκειο Αταλάντης.

Κάγια Κλάιντι, Β΄ τάξη, Λύκειο Στυλίδας.

Κέστος Αλέξανδρος, Α΄ τάξη, ΕΠΑΛ Μακρακώμης.

Μπέσσας Σταύρος, Β΄ τάξη, 5ο Λύκειο Λαμίας.

Μπουραμά Αγγελική, Γ΄ τάξη, Λύκειο Λιβανατών.

Μπούργου Βασιλική, Α΄ τάξη, Λύκειο Στυλίδας.

Νέλλα Μαρία, Β΄ τάξη, ΕΠΑΛ Μακρακώμης.

Νίκα Επαμεινώνδας, Β΄ τάξη, Εκκλησιαστικό Λύκειο.

Σακκά Φωτεινή, Β΄ τάξη, 5ο Λύκειο Λαμίας.

Σιλεβίστα Άννα, Β΄ τάξη, ΕΠΑΛ Μακρακώμης.

Τσίπρα Ηλέκτρα, Α΄ τάξη, 3ο Λύκειο Λαμίας.

Από τις φωτογραφίες που διακρίθηκαν θα επιλεγούν με κλήρωση τρεις (3), των οποίων οι φωτογράφοι θα κερδίσουν από μία ετήσια συνδρομή παρακολούθησης μαθημάτων φωτογραφίας στη Φ.Ο.Λ. Η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 7 Ιουνίου, στις 18:00 στο γραφείο της Φ.Ο.Λ. (Λεωνίδου 9, 3ος όροφος, Πνευματικό Κέντρο Δήμου Λαμιέων). Στην κλήρωση μπορούν να παρευρεθούν οι συμμετέχοντες, καθώς και οι γονείς/κηδεμόνες και οι καθηγητές τους. Τα αποτελέσματα της κλήρωσης θα ανακοινωθούν στη σελίδα της Φωτογραφικής Ομάδας Λαμίας (www.fotolam.gr).

Σχόλια (0)

Βαθμολογήθηκε 0 από 5 αστέρια βασισμένο σε 0 ψήφους
Δεν έχουν δημοσιευτεί σχόλια ακόμη

Αφήστε τα σχόλια σας

Ανάρτηση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.