Εκτός λειτουργίας επί σχεδόν τέσσερις ώρες βρέθηκε σήμερα η πλατφόρμα αλλά και η κεντρική ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ, η οποία ανοιξε λίγο μετά τις 12 το μερημέρι για την υποβολή σχετικών αιτήσεων στο πρόγραμμα«Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής» της περιόδου 2017-2018.

Όπως καταγγέλουν γονείς στην aftodioikisi.gr, αλλά και οπως προκύπτει από το σχετικό ρεπορτάζ η είσοδος τόσο στην ιστοσελίδα όσο και την πλατφόρμα ήταν αδύνατη έως τις 4 το απόγευμα, ενώ και μετά από αυτή την ώρα υπάρχουν αρκετές καθυστερήσεις στη λειτουργία της.

Από την ΕΕΤΑΑ παραδέχονται πως επί δυόμιση ώρες όντως υπήρχε πρόβλημα καθώς, όπως τονίζουν στις 12 το μεσημέρι μπήκαν 4.000 άτομα, ωστόσο υποστηρίζουν ότι μετά τις 2.30 το μεσημέρι αποκαταστάθηκε η λειτουργία της ιστοσελίδας.

Όμως σύμφωνα με τους αναγνώστες αλλά και το ρεπορτάζ της aftodioikisi.gr τα προβλήματα με την ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ παρέμειναν, όπως προαναφέρθηκε, τουλάχιστον έως τις 4 μμ.

http://www.aftodioikisi.gr

 

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.