Τελευταίες Ειδήσεις

Το μοναστήρι που έχτισε στο χωριό του, το Περίβλεπτο Δυτικής Φθιώτιδας, αποφάσισε να παραχωρήσει στην Μητρόπολη Φθιώτιδας, ο καθηγητής και πρώην Υπουργός Θανάσης Γιαννόπουλος.


Το πρωί επισκέφτηκε τον Μητροπολίτη κ. Νικόλαο, τον οποίο ενημέρωσε για την απόφαση του.
Συγκεκριμένα παραχωρεί, τον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου και μεγάλη οικοδομική πτέρυγα εξαιρετικής αρχιτεκτονικής, τα οποία ανήγειρε ο ίδιος με έξοδά του, σε οικόπεδό ιδιοκτησίας του στο Περίβλεπτο. Ο κ. Γιαννόπουλος παρεκάλεσε τον μητροπολίτη να λειτουργήσει την δωρεά αυτή ως Μοναστήρι, αφού βρεθεί η κατάλληλη αδελφότητα.
Ο Σεβασμιώτατος τον ευχαρίστησε για την δωρεά του, την οποία χαρακτήρισε ως μεγάλη πράξη ευλαβείας και αγάπης προς τον μοναχισμό και τον τόπο μας και του υποσχέθηκε ότι όταν ολοκληρωθούν οι κανονικές και νόμιμες διαδικασίες θα τελέσει και τα εγκαίνια του Ναού.
Συμφώνησαν από κοινού, στις 17 Ιουνίου, να τελεστεί στο Περίβλεπτο Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό και να δεί την νέα πτέρυγα της Μονής καθώς και όσα έχει ετοιμάσει ο κ. Γιαννόπουλος για το Μοναστήρι.
Τέλος ο Σεβασμιώτατος υποσχέθηκε στον κ. Γιαννόπουλο, ότι θα θέσει ως στόχο του την εξεύρεση τουλάχιστον δύο μοναχών, για την επάνδρωση της Ιεράς Μονής.

 {gallery}arthrografia/01-topika/02-fthiotida/2018/04-Aprilios/MONASTHRI_GIANNOPOULOS{/gallery}

 

Σχόλια (2)

Βαθμολογήθηκε 0 από 5 αστέρια βασισμένο σε 0 ψήφους
  1. ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ Κ Ο ΑΛΛΟΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ.ΔΕΝ ΤΑ ΕΔΙΝΕ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ.ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ Κ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ Κ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ.ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ.

 
  1. JIM

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΕΙΣ ΣΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΣΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΚΙ ΑΝ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΔΕΝ ΣΩΖΕΣΑΙ. ΔΕΝ ΣΤΑ ΕΙΠΕ ΑΥΤΑ Ο ΠΟΙΜΕΝΑΣ ΣΟΥ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ;

 
Δεν έχουν δημοσιευτεί σχόλια ακόμη

Αφήστε τα σχόλια σας

Ανάρτηση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.