Τελευταίες Ειδήσεις

diarriktes

Οι δύο Ρομά 26 και 29 ετών, γνωστοί στους αστυνομικούς για την παραβατική συμπεριφορά τους, επέλεξαν αυτή τη φορά ως θύμα τους έναν ηλικιωμένο άνδρα στη συνοικία του Παγκρατίου.

Στις 10 το πρωί της Τετάρτης 31 -1-2018, στάθμευσαν το αυτοκίνητό τους κάτω από το σπίτι του 77χρονου άνδρα, ανέβηκαν στο μπαλκόνι του 2ου ορόφου και παραβιάζοντας την ξύλινη μπαλκονόπορτα μπήκαν στο εσωτερικό του σπιτιού.

Ωστόσο δεν πρόλαβαν να πάρουν κάτι καθώς ο ιδιοκτήτης τους αντιλήφθηκε έγκαιρα και οι Ρομά εξαφανίστηκαν. Ο 77χρονος όμως είδε το αυτοκίνητο τους, έδωσε τα στοιχεία στην αστυνομία και τα υπόλοιπα ήταν εύκολα.

Όλα τα περιπολικά ενημερώθηκαν και άρχισαν αναζητήσεις. Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε χθες να κινείται στην νότια πλευρά της πόλης.
Οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν και η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. το ακινητοποίησε στην περιοχή των Καλυβίων. Οι δράστες προσήχθησαν στο κτήριο της αστυνομίας, αναγνωρίστηκαν από το θύμα τους και συνελήφθησαν.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.