Τελευταίες Ειδήσεις

 

 

Συνελήφθησαν δύο από τους πέντε Κολομβιανούς που έχουν ταυτοποιηθεί για την κλοπή ιατρικών μηχανημάτων και εξοπλισμού από τον «Άγιο Σάββα» και νοσοκομεία της Λαμίας, της Λάρισας και του Βόλου, τον Μάϊο και τον Ιούνιο του 2017.

Συγκεκριμένα, μία γυναίκα συνελήφθη στην Γερμανία και ένας άνδρας στην Κολομβία.

Ο 50χρονος που συνελήφθη στην Μπογκοτά είναι ένας από τους φυσικούς αυτουργούς των διαρρήξεων ενώ η 25χρονη που συνελήφθη στην Φρανκφούρτη αναφερόταν ως παραλήπτρια των δεμάτων με τα ιατρικά μηχανήματα που είχαν κλαπεί.

Οι δυο συλληφθέντες αναμένεται να εκδοθούν στη χώρα μας, έπειτα από την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών, ενώ αναζητούνται και οι υπόλοιποι τρεις ταυτοποιημένοι δράστες, καθώς εκκρεμούν σε βάρος τους διεθνή εντάλματα σύλληψης.

Στην Κολομβία είχαν εντοπιστεί και κατασχεθεί από τις αρχές δύο ενδοσκόπια που είχαν κλαπεί από τον «Άγιο Σάββα» και δύο ενδοσκόπια που είχαν αφαιρεθεί από το νοσοκομείο της Λάρισας, τα οποία επιστράφηκαν στα συγκεκριμένα νοσοκομεία.

skai.gr

 

 

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.