Τελευταίες Ειδήσεις

Kostopoulos leonidasΞεκάθαρος για τις προθέσεις του διοικητικού συμβουλίου της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας σε σχέση με τη διοργάνωση του παζαριού εμφανίζεται ο πρόεδρος της ΠΕΛ.

Το παζάρι θα διεξαχθεί στην οδό Φιλίας, ωστόσο το βράδυ του Σαββάτου 9 Σεπτεμβρίου η δημοτική αρχή έχει προγραμματίσει συναυλία στον προαύλιο χώρο της ΠΕΛ.

Ο Λεωνίδας Κωστόπουλος μέσα από τα Μεσημβρινά Γεγονότα του STAR επεσήμανε πως για να χρησιμοποιηθεί κάποιος χώρος της ΠΕΛ θα πρέπει να έχει πάρει άδεια από το διοικητικό συμβούλιο.

Χωρίς άδεια θα πράξει ποινικό αδίκημα και θα αντιμετωπίσει τις νόμιμες διαδικασίες δήλωσε ο κύριος Κωστόπουλος.

Σήμερα όμως επανέρχεται με δελτίο τύπου στο οποίο μεταξύ των άλλων τονίζει:

Τέλος, σε περίπτωση που διαπιστωθεί αυθαίρετη κατάληψη οποιουδήποτε χώρου (εσωτερικού ή εξωτερικού) που είναι ιδιοκτησία του Ν.Π.Δ.Δ. θα τηρηθούν από το Δ.Σ. της Π.Ε.Λ. οι διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος.

Διαβάστε ολόκληρο το δελτίο τύπου:

Σας γνωρίζουμε ότι η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου και διέπεται από συγκεκριμένους δημοσιονομικούς κανόνες για τη λειτουργία της. Σύμφωνα με την απόφαση του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, όπως αυτή περιγράφεται στο Πρακτικό 03/2017 (ΑΔΑ 9ΡΓ3469Η1Π-ΞΞ9) ουδείς επιτρέπεται να χρησιμοποιεί τους χώρους της Π.Ε.Λ. (εσωτερικούς και εξωτερικούς) άνευ απόφασης του Δ.Σ. της Π.Ε.Λ.

Για το λόγο αυτό, σε περίπτωση που κάποιος φορέας ή σύλλογος ενδιαφέρεται για την παραχώρηση του χώρου της Π.Ε.Λ (εσωτερικού ή εξωτερικού) πρέπει να υποβάλλει εντός σύντομου χρονικού διαστήματος το σχετικό αίτημα περιγράφοντας το είδος της εκδήλωσης, τη διάρκειά της, το χώρο που ζητά προς παραχώρηση και τον υπεύθυνο της εκδήλωσης.

Το Δ.Σ. θα αποφασίσει θετικά ή αρνητικά, μετά από εξέταση του αιτήματος στην επόμενη προγραμματισμένη Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.
Τέλος, σε περίπτωση που διαπιστωθεί αυθαίρετη κατάληψη οποιουδήποτε χώρου (εσωτερικού ή εξωτερικού) που είναι ιδιοκτησία του Ν.Π.Δ.Δ. θα τηρηθούν από το Δ.Σ. της Π.Ε.Λ. οι διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.