Τελευταίες Ειδήσεις

skylos diasosi01Αδέσποτο σκύλο που έπεσε σε φρεάτιο έσωσαν το απόγευμα του Σαββάτου άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λαμία. Ο άτυχος σκύλος είχε πέσει σε φρεάτιο στην περιοχή του Δημοτικού Θεάτρου Λαμίας.

Λίγο πριν τις 7 το πρωί το κέντρο της Π.Υ. ενημερώθηκε για το περιστατικό από τον κύριο Νίκο Βλάχο που είναι μέλος του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας.

Μετά από επιχείρηση που έστησαν, οι πυροσβέστες κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν το ζώο που ήταν πρησμένο και σοκαρισμένο καθώς θα πρέπει να παρέμεινε για πολύ ώρα στο παγωμένο νερό.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Φιλοζωικού Συλλόγου:

Ευχαριστούμε θερμά τους άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λαμίας, που έσπευσαν - ξημερώματα, μετά από τηλεφωνική κλήση του μέλους μας κ. Ν.Βλάχου- και απεγκλώβισαν τον αδέσποτο σκύλο των φωτογραφιών που σας επισυνάπτουμε.

Υ.Γ: Παρακαλούμε, αν τον γνωρίζετε, ενημερώστε μας. Τον βγάλαμε πρησμένο και σοκαρισμένο. Πρέπει να έμεινε πολλές ώρες στο παγωμένο νερό.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.