Τελευταίες Ειδήσεις

Σοβαρά προβλήματα προκαλούν οι έντονες καταιγίδες των τελευταίων ημερών. Πλημμυρισμένοι δρόμοι και καταστροφές σε οδικό δίκτυο και καλλιέργειες μετρούν πολλές περιοχές της Στερεάς.

Μετά την πόλη της Λαμίας που επλήγη το απόγευμα της Παρασκευής το Σάββατο έντονα καιρικά φαινόμενα χτύπησαν την Βοιωτία και τα χωράφια της Κωπαίδας.


Έντονο χαλάζι προκάλεσε καταστροφές σε αγροτικές καλλιέργειες στις περιοχές Αγίου Βλασίου και Χαιρώνειας στη Λιβαδειά.


Από το ακραίο καιρικό φαινόμενο δοκιμάστηκε και η πόλη της Λιβαδειάς καθώς σημειώθηκαν πλημμύρες σε δρόμους και υπόγεια σπιτιών.


Ζημιές μετρούν και στην Δυτική Φθιώτιδα που μπορεί το μπουρίνι του Σαββάτου να μην ήταν τόσο έντονο όσο στην Βοιωτία ήταν όμως αρκετό για να καταστρέψει καλλιέργειες και να δημιουργήσει προβλήματα στο οδικό δίκτυο.


Μάχη με τα νερά δίνουν τις τελευταίες ημέρες και οι υπεύθυνοι της λέσχης των φοιτητών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.


Δυστυχώς όπως καταγγέλλουν οι φοιτητές  δεν είναι η πρώτη φορά. Τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες είναι καθημερινό φαινόμενο.


Απελπιστική ήταν η κατάσταση εντός της λέσχης μετά την καταιγίδα τόσο το απόγευμα της Παρασκευής αλλά και το βράδυ του Σαββάτου.


Τα παιδιά κάθε φορά που βρέχει είναι αναγκασμένα να τρώνε σε τραπέζια που από πάνω στάζει νερό και σε ένα πλημμυρισμένο πάτωμα.


Το Σάββατο μάλιστα κλήθηκε η Πυροσβεστική για την απομάκρυνση του νερού καθώς το πρόβλημα ήταν έντονο.


Φοιτητής δηλώνει στο Star πως «όσες φορές κι αν έχει αναφερθεί στους αρμόδιους, διαλέγουν να αγνοήσουν. Πέραν από το γεγονός ότι σαν εικόνα είναι απαράδεκτο, θέτει σε κίνδυνο τόσο τους φοιτητές, όσο και τους καθηγητές και το προσωπικό της λέσχης.»

 

 

 

{media id=18435,layout=solo}

 

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.