Τελευταίες Ειδήσεις

koytsoympa kideia8Το τελευταίο αντίο είπαν το απόγευμα συγγενείς και φίλοι στην Ευσταθία Κουτσούμπα, την μητέρα του Γενικού Γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα.

Η κηδεία της 85χρονης γυναίκας έγινε στις 3μ.μ. από το νεκροταφείο της Ξηριώτισσας στη Λαμία παρουσία δεκάδων ανθρώπων που θέλησαν να συμπαρασταθούν στην οικογένειά της.

Παρόντες ήταν βουλευτές και στελέχη της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, οι βουλευτές της Ν.Δ. Χρήστος Σταϊκούρας και Λευτέρης Αυγενάκης, αυτοδιοικητικοί και τοπικά κομματικά στελέχη.

Τον επικήδειο εκφώνησε ο Κώστας Μπασδέκης στέλεχος του ΚΚΕ

 

{media id=18072,layout=solo}

 

 

Τα θερμά της συλλυπητήρια στον γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, για την απώλεια της μητέρας του, Ευσταθίας, εκφράζει, με ανακοίνωσή της, η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ.

Η Ευσταθία Κουτσούμπα γεννήθηκε το 1932 στο χωριό Βελεσσιώτες του νομού Φθιώτιδας. Παντρεύτηκε τον Αποστόλη Κουτσούμπα το 1954 και απέκτησαν δύο παιδιά, τον Δημήτρη και τη Ντίνα.

Ο ένας αδελφός της, Θωμάς Πανάρας, εκτελέστηκε το 1949 από το Έκτακτο Στρατοδικείο στην Ξηριώτισσα Λαμίας, ως μέλος του ΚΚΕ.

Η Ευσταθία, σταθερός οπαδός του κόμματος όλα τα χρόνια, ακολούθησε την αγωνιστική πορεία του συντρόφου της Αποστόλη, μέλους του ΚΚΕ, ο οποίος απεβίωσε ξαφνικά τον Ιούλιο του 1991. Συνέχισε να αγωνίζεται στο πλευρό της ΚΟ Φθιώτιδας, με σύντροφό της τον «Ριζοσπάστη».

Μέχρι τον θάνατό της είχε την έγνοια της πορείας του κόμματος και των αγώνων του λαού μας.

Εκτός από τα παιδιά της, Δημήτρη και Ντίνα, μεγάλωσε τα εγγόνια της, Βαγγέλη, Αποστόλη και Ευσταθία, ενώ είχε και τη χαρά να γνωρίσει και δύο δισέγγονα, τον Κωνσταντίνο και την Άννα.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.