Τελευταίες Ειδήσεις

treno ntalika07Η αμαξοστοιχία intercity 59  που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη—Αθήνα, με 330 επιβάτες συγκρούστηκε στις 19:15 με νταλίκα που μετέφερε καρέκλες, λίγο πριν το σταθμό της Τιθορέας, σε διάβαση κοντά στο Μόδι.

Το τρένο είχε αναχωρήσει  από το σταθμό Λιανοκλαδίου. Από τη σύγκρουση δεν τραυματίστηκε ευτυχώς κανείς από τους επιβάτες , ούτε ο τούρκος οδηγός της νταλίκας. Η μηχανή του τρένου εκτροχιάστηκε και ακινητοποιήθηκε. Γερανός κλήθηκε στο σημείο προκειμένου να απομακρύνει το μεγάλο όχημα και στη συνέχεια να επαναφέρει στις ράγες το βαγόνι της αμαξοστοιχίας.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ΟΣΕ Κ.Τσιάμη που μίλησε στο κεντρικό δελτίο του Star Κεντρικής Ελλάδας και στην Μ.Τσατζαλή, οι μπάρες στην ισόπεδη διάβαση είχαν πέσει κανονικά αλλά παραβίασε τις μπάρες ο οδηγός της νταλίκας.

 

{media id=17579,layout=solo}

 

 

Η κυκλοφορία στην Π.Ε.Ο. Λαμίας-Λιβαδειάς δεν διακόπηκε, αφού με την βοήθεια της αστυνομίας, οι οδηγοί εκτρέπονται σε άλλο δρόμο και συνεχίζουν το ταξίδι τους. Λεωφορεία του ΟΣΕ παρέλαβαν ήδη τους 330 επιβάτες του τρένου και τους μετέφεραν στον σταθμό της Τιθορέας, όπου θα επιβιβαστούν σε άλλη αμαξοστοιχία και θα συνεχίσουν με πολύωρη ταλαιπωρία και καθυστέρηση, κανονικά το ταξίδι τους. 

 ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ

 

{media id=17580,layout=solo}

 

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.