Τελευταίες Ειδήσεις

Δημοψήφισμα θα κρίνει τελικά την εγκατάσταση προσφύγων στην Στυλίδα. Πρόταση των κατοίκων την οποία αποδέχτηκε ο δήμαρχος Απόστολος Γκλέτσος, αφού βρέθηκε πρώτα αντιμέτωπος με την αγανάκτηση και την οργή τους.

Τα αίματα άναψαν στο κτίριο του ΟΣΚ, όπου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα η ενημέρωση για την εξέλιξη των εργασιών στο στρατόπεδο Ανδρόπουλου, αφού αρκετοί άκουγαν και για πρώτη φορά το ενδεχόμενο της εγκατάστασης προσφύγων στην πόλη τους. Τόσο ο Απόστολος Γκλέτσος, όσο και οι 4 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, κυρίως, και λιγότερο ο Χρήστος Σταικούρας της Ν.Δ., βρέθηκαν αντιμέτωποι με φραστικές επιθέσεις από τους πολίτες. Η ένταση χτύπησε «κόκκινο», όταν ο Απόστολος Γκλέτσος, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να φιλοξενηθούν Σύριοι, σε διαμερίσματα ή ξενοδοχεία, αν αποκλειστεί το στρατόπεδο. Σε μια στιγμή έντασης, ο δήμαρχος έσκισε το τοπογραφικό που έχει συνταχθεί σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ. Μετά από 3 ώρες περίπου, που άκουσε παράπονα και προβληματισμούς και σε μια προσπάθεια να ηρεμήσει τα πνεύματα, ανακοίνωσε τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος.

 

{media id=17225,layout=solo}

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.