Τελευταίες Ειδήσεις

Άγνωστο πως, αφαιρέθηκε ο Σταυρός από τον ιστό της σημαίας στο κτήριο που στεγάζεται στη Λαμία, η περιφέρεια Στερεάς στην πρώην ΜΕΡΥΠ.

Έντονη αντίδραση του συλλόγου των υπαλλήλων της περιφερειακής ενότητας Φθιώτιδας που ζητά παρέμβαση του Κώστα Μπακογιάννη και αποκατάσταση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η εντολή να κοπεί ο σταυρός δόθηκε παραμονή της 25ης Μαρτίου από προϊστάμενο υπηρεσίας. Το tvstar.gr σας παρουσιάζει την επιστολή διαμαρτυρίας των υπαλλήλων της περιφέρειας προς τον Κώστα Μπακογιάννη. Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, τις τελευταίες ώρες, μετά και τον θόρυβο που έγινε, επιχειρείται να εξομαλυνθεί η κατάσταση, με τον πρόεδρο του Συλλόγου των Υπαλλήλων να μην παραδέχεται το γεγονός, αλλά  σε επικοινωνία που είχε με το Star ισχυρίστηκε ότι εξ' αρχής δεν υπήρχε σταυρός αφού χρησιμοποιήθηκε ένα παλιό κοντάρι και γι 'αυτό απέστειλαν και την σχετική επιστολή στον Περιφερειάρχη...Το θέμα, ωστόσο, διερευνάται...

                                                                                          

 

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.