tvstar.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΡΟΗ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • STARSPORTS.GR
  • STAR FORUM
Facebook
Instagram
Threads
Youtube
Dailymotion
LinkedIn
No Result
View All Result
  • ΦΘΙΩΤΙΔΑ
  • ΒΟΙΩΤΙΑ
  • ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ
  • ΕΥΒΟΙΑ
  • ΦΩΚΙΔΑ
  • ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • LIVE TV
  • STAR FM
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
tvstar.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΡΟΗ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • STARSPORTS.GR
  • STAR FORUM
Facebook
Instagram
Threads
Youtube
Dailymotion
LinkedIn
No Result
View All Result
tvstar.gr
No Result
View All Result
  • LIVE TV
  • STAR FM
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
TRENDS
  • ΦΘΙΩΤΙΔΑ
Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2021, 15:01

Σε καραντίνα ο κ.κ. Συμεών – Είχε επαφές με τον Θ. Καρακάντζα – Υποβλήθηκε σε τεστ

Συμεών
Παναγιώτα ΚαρακούσηΠαναγιώτα Καρακούση

Μετά την είδηση πως βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας, Θανάσης Καρακάντζας, τα αντανακλαστικά του Μητροπολίτη Φθιώτιδας ήταν άμεσα, αφού είχε έρθει σε επαφή μαζί του την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου.

Λόγω αυτή της ολιγόλεπτης επαφής, ο κ. Συμεών αποφάσισε να υποβληθεί άμεσα σε έλεγχο rapid test αλλά και σε διαγνωστικό έλεγχο στο Γ. Ν. Νοσοκομείο Λαμίας, όπου τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά και στις δύο περιπτώσεις.

Μάλιστα, με εντολή του Μητροπολίτη υποβλήθηκαν προληπτικώς σε rapid test και οι τρεις συνεργάτες του, που τον συνόδευσαν στην περιοδεία του, και οι οποίοι, επίσης, βρέθηκαν αρνητικοί.

Συνδεθείτε στην κοινότητα ενημέρωσης του STAR Κεντρικής Ελλάδας στο Viber

Παράλληλα, ο κ. Συμεών με ανακοίνωση του εύχεται περαστικά στον Αντιπεριφερειάρχη και γενικότερα σε όλους τους ασθενείς Covid-19 και προτρέπει όλους μας να τηρούμε τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα, ενώ ο ίδιος τίθεται από σήμερα εκουσίως σε απομόνωση στο Ιερό Επισκοπείο και αναβάλλει προσωρινά όλες τις προγραμματισμένες δραστηριότητές του.

Τέλος, ο Μητροπολίτης εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους της Ασπασίας Σιμοπούλου, που έφυγε από τη ζωή το πρωί της Τετάρτης.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών:

Σήμερα με ενημέρωσε ο αγαπητός φίλος, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας κ. Αθανάσιος Καρακάντζας, ότι κατόπιν διαγνωστικού ελέγχου (rapid test), στο οποίο υποβλήθηκε, βρέθηκε θετικός στον Covid-19, χωρίς να είναι εφικτό να προσδιορισθεί από πότε είναι φορέας του ιού.

Επειδή, προ ολίγων ημερών είχαμε τη χαρά της μεταξύ μας επικοινωνίας, για 10 περίπου λεπτά της ώρας σε εξωτερικό χώρο, τηρουμένων των υγειονομικών πρωτοκόλλων, εκτός από το rapid test στο οποίο υποβάλλομαι καθημερινά και στο οποίο βρέθηκα για μία ακόμη φορά αρνητικός στον covid-19, υποβλήθηκα άμεσα και σε διαγνωστικό έλεγχο στο Γ. Ν. Νοσοκομείο Λαμίας και στο οποίο, επίσης, βρέθηκα αρνητικός.

Συγχρόνως, με εντολή μου και μέριμνά μου, υποβλήθηκαν προληπτικώς σε rapid test και οι τρεις συνεργάτες μου, που με συνόδευσαν στην περιοδεία μου, και οι οποίοι, επίσης, βρέθηκαν αρνητικοί.
Ευθύς αμέσως επικοινώνησα τηλεφωνικά με τον κ. Φωτόπουλο Αγάλο, Ιατρό, Γενικό Διευθυντή Δημόσιας Υγείας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, Συντονιστή Διερεύνησης Επαφών Κρούσματος, προκειμένου να λάβω οδηγίες, καθώς ήλθα σε επαφή με τον κ. Αντιπεριφερειάρχη.

Υποσημειώνω, ότι κατά την απόσταση των λίγων μέτρων, που περπατήσαμε μαζί στο πυκνό χιόνι στη Μεγάλη Κάψη, φορούσα διπλή μάσκα, χειρουργική και υφασμάτινη, όπως πράττω πάντα, εκτός από την τέλεση των Ιεροπραξιών, καθόσον οι Κανόνες του Οργανισμού Υγείας και οι Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις αυτό προβλέπουν, την μη χρήση μάσκας από τους Λειτουργούς κατά τις τελετές.

Μάλιστα δε, καθ΄υπερβολήν, στην τέλεση του Τρισαγίου για τον μακαριστό Ευάγγελο Καλαντζή, που έγινε σε εξωτερικό χώρο, στο χιονοσκέπαστο Κοιμητήριο της Μεγάλης Κάψης, φορούσα τη διπλή μάσκα ακόμη και κατά την ώρα του Τρισαγίου.

Επίσης, καθιστώ γνωστό, ότι ο κ. Αντιπεριφερειάρχης δεν ήλθε σε καμμία επαφή με το γάμο, που ετέλεσα στην Μερκάδα, καθότι εργαζόταν με τα συνεργεία αποχιονισμού και δεν είχε καμμία σχέση με το Μυστήριο.

Ο κ. Φωτόπουλος κατά την επικοινωνία μας και με βάση τα τηρούμενα ιατρικά πρωτόκολλα, με διαβεβαίωσε ότι ιατρικώς επιτρέπεται να συνεχίσω να εκτελώ κανονικά και απρόσκοπτα τα καθήκοντά μου, εντούτοις για λόγους προφανείς δημόσιας υγείας, σε περίπτωση που τυχόν εκδηλώσω κάποιο σύμπτωμα τις επόμενες ημέρες, και για να δώσω το καλό παράδειγμα σε όλους τους συμπολίτες μου και στα πνευματικά μου παιδιά, τίθεμαι από σήμερα εκουσίως σε απομόνωση στο κελλί μου στο Ιερό Επισκοπείο και αναβάλλω προσωρινά όλες τις προγραμματισμένες δραστηριότητές μου.

Όλες τις Ιερές Ακολουθίες του νυχθημέρου θα τις τελέσω στο Παρεκκλήσιο του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στο Ιερό Επισκοπείο, οι προγραμματισμένες ομιλίες μου θα γίνουν μέσω του Ραδιοφωνικού μας Σταθμού, ο χαιρετισμός μου στην επετειακή εκδήλωση της Κυριακής για την Επανάσταση στην Ανατολική Φθιώτιδα θα γίνει διαδικτυακά μέσα από το Επισκοπείο, το αυτό ισχύει και για τις λοιπές προγραμματισμένες παρεμβάσεις μου στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο και για τις τηλεδιασκέψεις.

Η διοικητική μέριμνα της Μητροπόλεως θα υλοποιηθεί κανονικά με τηλε-εργασία και σε όλα τα διοικητικά έγγραφα αυτών των ημερών θα κάνω χρήση του δικαιώματος της ψηφιακής υπογραφής, που έχω.

Σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, σε επτά ημέρες θα υποβληθώ και πάλι σε μοριακό τεστ, ενώ καθημερινά θα υποβάλλομαι σε rapid test με δική μου μέριμνα εντός του Επισκοπείου.

Εύχομαι περαστικά στον αγαπητό μου κ. Αντιπεριφερειάρχη και γενικότερα σε όλους τους ασθενείς Covid-19 και προτρέπω πατρικά όλους μας να τηρούμε τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα. Άλλωστε, η πανδημία οδεύει προς το τέλος της. Λίγη υπομονή ακόμα.

Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου στους οικείους των κεκοιμημένων αδελφών, των οποίων θα ετελούσα τις εξοδίους Ακολουθίες, σήμερα στα Αλεπόσπιτα, του π. Δημητρίου Καλτσά, και αύριο στο Κουμαρίτσι, της οικογένειας Σιμόπουλου, και εύχομαι την εξ ύψους παρηγορίαν. Παράλληλα εκφράζω και τις ευχές μου στα παιδιά των οποίων θα τελούσα τον γάμο την προσεχή Κυριακή στο παρεκκλήσιο του Αγίου Εφραίμ. Να ζήσουν!

Είχα προγραμματίσει την προσεχή Κυριακή να ιερουργήσω στην Αγία Παρασκευή Μοσχοχωρίου στο χωριό του κ. Αντιπεριφερειάρχη. Εύχομαι λοιπόν να είναι σιδερένιος και δεσμεύομαι ότι μόλις συμπληρώσει τον κύκλο των προβλεπομένων ημερών παρακολούθησης ή και νοσηλείας να πάμε στο χωριό του, να λειτουργήσουμε και να δοξάσουμε και να ευχαριστήσουμε τον Άγιο Θεό.

Ευχαριστώ τον Θεό, που μου χαρίζει αυτό το δώρο της αυτοαπομόνωσης αυτές τις λίγες ημέρες για περισσότερη προσευχή και μελέτη.

Εννοείται ότι είμαι στη διάθεση όλων σας για να επικοινωνούμε οποιαδήποτε στιγμή. Θα σας ενημερώνω για κάθε νεότερο.

  • Ακολουθήστε το tvstar.gr στο Google News και μείνετε
    συντονισμένοι σε όλα τα τελευταία νέα!
  • Δείτε το ζωντανό πρόγραμμα του STAR Κεντρικής Ελλάδας
    μέσα από το digitalstar.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
κ.κ. ΣΥΜΕΩΝΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
  • Facebook
  • X / Twitter
  • Messenger
  • Viber
  • Pocket
  • Email
  • Εκτύπωση
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Το Lamia Youth φέρνει στο Κάστρο της Λαμίας το 1ο Youth Street Food Festival (video)
ΦΘΙΩΤΙΔΑ
22/05/2025, 18:20 | ΦΘΙΩΤΙΔΑ

Το Lamia Youth φέρνει στο Κάστρο της Λαμίας το 1ο Youth Street Food Festival (video)

Περιφέρεια Στερεάς: Προγραμματική σύμβαση για την υλοποίηση λιμενικών έργων και μελετών
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
22/05/2025, 17:00 | ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Περιφέρεια Στερεάς: Προγραμματική σύμβαση για την υλοποίηση λιμενικών έργων και μελετών

Διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Πατρόκλου την Παρασκευή 23 Μαΐου
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
22/05/2025, 15:18 | ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Πατρόκλου την Παρασκευή 23 Μαΐου

Είναι ανάγκη να υλοτομηθούν τα ξερά έλατα στα δάση της Στερεάς Ελλάδας. (video)
ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ
22/05/2025, 13:38 | ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

Είναι ανάγκη να υλοτομηθούν τα ξερά έλατα στα δάση της Στερεάς Ελλάδας. (video)

Την Κυριακή το 40ημερο μνημόσυνο του Ευαγγέλου Παληού
ΦΘΙΩΤΙΔΑ
22/05/2025, 13:24 | ΦΘΙΩΤΙΔΑ

Την Κυριακή το 40ημερο μνημόσυνο του Ευαγγέλου Παληού

Εκλογές στις 19 Ιουνίου για τον Εμπορικό Σύλλογο Λαμίας
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
22/05/2025, 12:17 | ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Εκλογές στις 19 Ιουνίου για τον Εμπορικό Σύλλογο Λαμίας

Σοβαρό τροχαίο σε κεντρικό δρόμο της Λαμίας- Τρεις τραυματίες στο νοσοκομείο (φωτο + video)
ΦΘΙΩΤΙΔΑ
21/05/2025, 18:36 | ΦΘΙΩΤΙΔΑ

Σοβαρό τροχαίο σε κεντρικό δρόμο της Λαμίας- Τρεις τραυματίες στο νοσοκομείο (φωτο + video)

Λαμία: Διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Μακροπούλου αύριο Πέμπτη
ΦΘΙΩΤΙΔΑ
21/05/2025, 17:37 | ΦΘΙΩΤΙΔΑ

Λαμία: Διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Μακροπούλου αύριο Πέμπτη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ρεπορτάζ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Mobile Application
Κατέβασε τώρα την εφαρμογή του STAR Κεντρικής Ελλάδας σε iOS ή Android κινητό τηλέφωνο!
Star Κεντρικής Ελλάδας - Google Play
Star Κεντρικής Ελλάδας - App Store
Μέλος ΕΕΤΕΠ
Πιστοποίηση ISO 9001:2015 - STAR ΑΕ
  • STAR ΑΕ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
  • ΒΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΦΘΙΩΤΙΔΑ
  • ΒΟΙΩΤΙΑ
  • ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ
  • ΕΥΒΟΙΑ
  • ΦΩΚΙΔΑ
  • TVSTAR.GR
  • DIGITALSTAR.GR
  • STARFM971.GR
  • STARSPORTS.GR
  • STARPRODUCTION.GR
  • STARFORUM.GR

STAR Κεντρικής Ελλάδας
4ο χλμ Λαμίας – Αθηνών
35100, Λαμία

Τηλεφωνικό Κέντρο:
+30.2231046725
star@lamiastar.gr

Η επιχείρηση STAR A.E. ως δικαιούχος του ισοτόπου tvstar.gr δηλώνει ότι είναι συμμορφωμένη με τη σύσταση (Ε.Ε.) 2018//334 της επιτροπής της 1/3/2018 σχετικά με μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο.
© 2025 - STAR Κεντρικής Ελλάδας
Designed by VP · Developed by ITBox
Τοπικά νέα
  • ΤΟΠΙΚΑ ΡΟΗ
  • ΦΘΙΩΤΙΔΑ
  • ΒΟΙΩΤΙΑ
  • ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ
  • ΦΩΚΙΔΑ
  • ΕΥΒΟΙΑ
  • ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΛΑΜΙΑ
  • ΛΙΒΑΔΕΙΑ
  • ΘΗΒΑ
  • ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ
  • ΧΑΛΚΙΔΑ
Ενημέρωση
  • ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
  • ΕΛΛΑΔΑ – ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΝΘΕΤΑ
  • BLOGS
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ένθετα
  • ΠΑΙΔΕΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • LIFE STYLE
  • ΠΑΡΑΞΕΝΑ
  • ΜΟΥΣΙΚΗ
STAR Κεντρικής
Ελλάδας
  • STAR TV
  • STAR FM
  • WEB TV
  • WEB RADIO
  • TVSTAR.GR
  • STARFM971.GR
  • STARSPORTS.GR
  • DIGITALSTAR.GR
  • STARPRODUCTION.GR
  • STARFORUM.GR