Τελευταίες Ειδήσεις

 

Κάλεσμα στους επαγγελματίες, εμπόρους και βιοτέχνες της Φωκίδας για συμμετοχή στιος εκλογές του επιμελητηρίου απευθύνει με επιστολή του ο πρώην πρόεδρος του ΕΒΕ Φωκίδας Βαγγέλης Μυταράς. Υπενθυμίζεται ότι ο κ.Μυταράς είχε αρχικά ανακοινώσει την υποψηφιότητά του, την οποία απέσυρε, αιτιολογώντας την απόφασή του αυτή.

Δείτε την ανακοίνωσή του.

«Φίλοι επαγγελματίες, έμποροι, βιοτέχνες
Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 εξαρτάτε από εμάς το αν θα γίνει η αρχή μιας νέας πορείας, για το καλύτερο της δουλειάς και της επιχείρησης του καθενός μας.
Είναι η μέρα που διεξάγονται οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης στο Επιμελητήριο Φωκίδας.
Εάν πιστεύουμε πως τα μαγαζιά και οι επιχειρήσεις μας χρειάζονται ώθηση, καλύτερη ενημέρωση και ουσιαστική στήριξη, από έναν φορέα που μην ξεχνάμε πως υπάρχει για εμάς, τότε κανείς και για κανένα λόγο δεν πρέπει να απουσιάσει από αυτές τις εκλογές.
Η νέα διοίκηση που θα αναδειχθεί είναι χρέος της να βγάλει το Επιμελητήριο από τον μαρασμό, την τελμάτωση και την απραξία στα οποία έχει περιέλθει, καθιστώντας το ουσιαστικό συμπαραστάτη του κάθε εμπόρου, επαγγελματία και βιοτέχνη της Φωκίδας.
Η ψήφος μας είναι, όσο καμιά άλλη φορά ως σήμερα, καθοριστική και κρίσιμη. Ας μην γυρίσουμε την πλάτη μας στο Επιμελητήριο, μιμούμενο τη δική του τα τελευταία χρόνια συμπεριφορά απέναντί μας. Η νέα διοίκηση πρέπει να πάρει το μήνυμα ότι οι επαγγελματίες της Φωκίδας, παρά την κρίση, είναι εδώ και περιμένουν την στήριξή του.
Με Φιλικούς Χαιρετισμούς

Βαγγέλης Μυταράς
π. Πρόεδρος Επιμελητηρίου Φωκίδας»

 

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.