Τελευταίες Ειδήσεις

parko slider

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Σεπτέμβρη ο καθαρισμός του Πάρκου Δέλτα, στη Νεάπολη Χαλκίδας, που θα φιλοξενήσει το 43ο Φεστιβάλ ΚΝΕ- Οδηγητή το Σάββατο 16 Σεπτέμβρη. Από νωρίς το πρωί μέλη και φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ ανέλαβαν την καθαριότητα του χώρου του Φεστιβάλ και του αλσυλίου που υπάρχει δίπλα του.

parko1

Η πρωτοβουλία βρήκε ιδιαίτερα θετική ανταπόκριση από τους κατοίκους της γειτονιάς. Τα μεγάφωνα που στήθηκαν στο χώρο καλούσαν σε μαζική συμμετοχή στο 43ο Φεστιβάλ, ενώ τονίζονταν ότι η η ανάγκη για την αναβάθμιση των ελεύθερων χώρων της πόλης και η εξασφάλιση της δωρεάν χρήσης τους από τους κατοίκους, η δημιουργία νέων χώρων για να καλύψουν τις ανάγκες άθλησης και ψυχαγωγίας των εργαζόμενων και της νεολαίας, αποτελεί πάγιο αίτημα και διεκδίκηση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ. Μετά το τέλος της καθαριότητας τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ που συμμετείχαν στην πρωτοβουλία, πραγματοποίησαν μαζική εξόρμηση με το πρόγραμμα του Φεστιβάλ στη λαϊκή αγορά που γίνεται πλησίον του Πάρκου Δέλτα.

parko2

ΤΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΆΛ

8 μ.μ. παραδοσιακοί χοροί από τοπικούς χορευτικούς συλλόγους

8.45 μ.μ. μουσικοαφηγηματικό αφιέρωμα από καλλιτεχνική ομάδα της ΚΝΕ για τα επιτεύγματα και τις κατακτήσεις των εργαζομένων και της νεολαίας στο σοσιαλισμό.

9.30 Μ.Μ. κεντρική πολιτική ομιλία από τον ΚΎΡΙΛΛΟ ΠΑΠΑΣΤΑΎΡΟΥ, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

10.30 μ.μ. Μεγάλο λαϊκό γλέντι με τον Βαγγέλη Κορακάκη

Στο Φεστιβάλ θα λειτουργεί παιδότοπος με πρόγραμμα:

8 μ.μ. Θέατρο Σκιών «Ο Καραγκιόζης δάσκαλος» με τον Θανάση Λιουνή

9 μ.μ. Παράσταση μαγείας με τον ταχυδακτυλουργό «Tristan»

10 μ.μ. Παίζοντας παιχνίδια μαθαίνουμε την αλήθεια & Καλλιτεχνικό εργαστήρι

Στη Μαθητική Γωνιά, παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού βασισμένο στο λογοτεχνικό έργο του Γκαϊντάρ Αρ. «Το Σχολείο».

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.