Τελευταίες Ειδήσεις

Δύο Υπουργοί αναμένονται την ερχόμενη Παρασκευή και τη Δευτέρα στη Χαλκίδα. Ο Υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός μαζί με τον ειδικό Γραμματέα του Υπουργείου, Σταμάτη Βαρδαρό και αντιπροσωπία της Νομαρχιακής Επιτροπής θα επισκεφτούνε το Κ.Υ. Ιστιαίας, το κλιμάκιο του ΕΚΑΒ και θα μιλήσουνε στην Πλατεία της Ιστιαίας (ΑΙΓΛΗ) με τους κατοίκους της περιοχής.

Το μεσημέρι περίπου στις 12.00, θα επισκεφτούνε το Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου θα γίνει συνάντηση με την Διοίκηση, τους εργαζόμενους και τους νοσηλευόμενους. Θα ακολουθήσει επιθεώρηση των έργων στο νέο Νοσοκομείο. Το απόγευμα, στο ξενοδοχείο «Παλίρροια» στη Χαλκίδα, στις 7.30μμ. θα μιλήσει ο Υπουργός Υγείας σ. Ανδρέας Ξανθός, μαζί με τον ειδικό Γραμματέα του Υπουργείου, σ. Σταμάτη Βαρδαρό, όπου θα αναλύσουν την νέα δομική αλλαγή για την πρωτοβάθμια περίθαλψη, με την δημιουργία των Τοπικών Μονάδων Υγείας, που για την ευρύτερη περιοχή του Δήμου της Χαλκίδας, είναι τέσσερις: Αυλίδα, Ανθηδώνα, Αρτάκη, Βασιλικό. Σύμφωνα με πληροφορίες θα προηγηθεί συνάντηση στις 6.30 με τον Περιφερειάρχη Στερεάς, Κώστα Μπακογιάννη και τους Αντιπεριφερειάρχες, Φάνη Σπανό και Δημήτρη Αργύρη στο κτήριο της Περιφέρειας.


Την Δευτέρα 26 Ιουνίου, θα γίνει εκδήλωση στην Χαλκίδα, στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας (Λ. Χαϊνά), στις 7.30μμ με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλη Αποστόλου, με το επιτελείο του, όπου θα αναλυθεί το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης, τα χρηματοδοτικά Εργαλεία στήριξης και την νέα νομοθεσία για τους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς και τις Ομάδες Παραγωγών.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.