Τελευταίες Ειδήσεις

Για εγκληματικές ευθύνες που έχουν οι δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας που δεν ψήφισαν τον προϋπολογισμό του 2017, καθώς και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας Στερεάς που δεν έπραξε όπως ο νόμος επιβάλλει σε αυτές τις περιπτώσεις μίλησε από τη Χαλκίδα που βρέθηκε χθες ο δήμαρχος, Χρήστος Καλυβιώτης.

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε για την πρωτόγνωρη κατάσταση που αντιμετωπίζει ο δήμος του και η οποία στην ιστορία της τοπικής αυτοδιοίκησης δεν έχει προηγούμενο, τόνισε μεταξύ άλλων το αδιέξοδο στο οποίο έχει επέλθει όλος ο δήμος, καθώς ούτε ο νομοθέτης είχε προβλέψει ένα τέτοιο ενδεχόμενο, να μην έχει δηλαδή η δημοτική αρχή προϋπολογισμό για το τρέχον έτος, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει λύση και να δημιουργούνται σοβαρότατας συνέπειες στους πολίτες. Ο κος Καλυβιώτης κάνει έκκληση προς τα αρμόδια υπουργεία και την δικαιοσύνη, στην οποία έχει ήδη προσφύγει, ει δυνατόν να νομοθετήσουν άμεσα μία νέα διάταξη που θα ορίζει τι πρέπει να γίνεται όταν δεν ψηφίζεται ο προϋπολογισμός σε έναν δήμο.

 

{media id=17325,layout=solo}

Σχόλια (0)

Βαθμολογήθηκε 0 από 5 αστέρια βασισμένο σε 0 ψήφους
Δεν έχουν δημοσιευτεί σχόλια ακόμη

Αφήστε τα σχόλια σας

Ανάρτηση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.