Τελευταίες Ειδήσεις

Συνεχίζονται οι φωτιές στην Εύβοια. Μετά τις δύο μεγάλες σε Αλιβέρι και Κύμη χθες σημειώθηκε ακόμη μία στα Ψαχνά. Συγκεκριμένα σε γεωργική έκταση στη θέση «ΜΠΑΡΤΖΙ» Τ.Κ Σταυρού, του Δήμου Διρφύων–Μεσσαπίων.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε αρχικά σε αγρόκτημα – ελαιώνα και επεκτάθηκε στη συνέχεια σε παρακείμενες εκτάσεις και οφείλεται σε καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών (ελαιόκλαδων), με τη χρήση γυμνής φλόγας από τον ιδιοκτήτη του αγροκτήματος. Από την πυρκαγιά κάηκαν συνολικά πέντε (5) στρέμματα γεωργικής έκτασης. Στην επιχείρηση κατάσβεσης έλαβαν μέρος τέσσερις πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας κι ένα όχημα με δύο άτομα του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Ψαχνών.
Για την πυρκαγιά συνελήφθη στα όρια του αυτοφώρου, από άνδρες του Ανακριτικού Τμήματος της Πυρ/κης Υπηρεσίας Χαλκίδας, ο Σ.Λ. ετών 80, κατά του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία και αποδόθηκε η κατηγορία του εμπρησμού από αμέλεια. Μετά από εντολή του Εισαγγελέα Υπηρεσίας αφέθηκε ελεύθερος και θα ορισθεί τακτική δικάσιμος.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.