Τελευταίες Ειδήσεις

Μία νέα διάσταση στο θέμα της διαθήκης Μπαφέρου που ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχε αποκαλυφθεί δίνει, μιλώντας στο Star, ο Μητροπολίτης Χαλκίδας κος Χρυσόστομος, κάνοντας λόγο για αποσιώπηση του θέματος από τους εμπλεκόμενους.

Η επαναδιεκδίκηση των χρημάτων για το Γηροκομείο το 2016 έγινε μετά από έλεγχο της διεύθυνσης Κληροδοτημάτων Θεσσαλίας Στερεάς που ζητούσε εξηγήγεις από το αρμόδιο συμβούλιο της Μητροπόλεως γιατί έπαυσε τη διεκδίκηση της εν λόγω διαθήκης το έτος 2009. Σύμφωνα με τον κο Χρυσόστομο, εκείνο το έτος αποφασίστηκε εκ μέρους της Μητροπόλεως να σταματήσει η οποιαδήποτε διεκδίκηση για το θέμα. Η παρέμβαση όμως της συγκεκριμένης υπηρεσίας ανάγκασε το συμβούλιο να προσφύγει εκ νέου στα δικαστήρια, καθώς υπήρχε κίνδυνος να κατηγορηθούν τα μέλη του για παράβαση καθήκοντος. Εξέλιξη για την οποία ενημερώθηκαν από την πρώτη στιγμή όλοι οι αρμόδιοι φορείς και η εκτελεστική επιτροπή της διαθήκης.

{media id=17198,layout=solo}

 

Σχόλια (0)

Βαθμολογήθηκε 0 από 5 αστέρια βασισμένο σε 0 ψήφους
Δεν έχουν δημοσιευτεί σχόλια ακόμη

Αφήστε τα σχόλια σας

Ανάρτηση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.