Ξεκίνησαν οι συζητήσεις για να μπουν τα Ευβοϊκά προϊόντα σε ξενοδοχεία
Στην υλοποίηση ενός εγχειρήματος που θα συνδυάζει τον εναλλακτικό τουρισμό, τα τοπία της Εύβοιας και τον γαστρονομικό της χάρτη σε κάθε γωνιά του νησιού και θα αποφέρει οικονομικό κέρδος στην τοπική αγορά προχωρά το Επιμελητήριο της Ευβοιας.
Σε συνάντηση των μελών του αποφασίστηκε για τον μήνα Φεβρουάριο συνάντηση ξενοδόχων και επιχειρηματιών καταστημάτων εστίασης με ντόπιους παραγωγούς, ώστε σε κάθε ξενοδοχείο και σε κάθε μαγαζί εστίασης να υπάρχουν στο τραπέζι ευβοϊκά προϊόντα και έτσι ο τόπος να γίνει ελκυστικός τουριστικά, όχι μόνο για τις ομορφιές του, αλλά και για τα αγαθά που διαθέτει.
Επίσης, επιδιώκουν τη διασύνδεση της επιχειρηματικότητας με την εκπαίδευση μέσα από τον μαθητικό διαγωνισμό που ήδη γίνεται, ο οποίος θα εμπλουτιστεί σε ιδέες και σε κίνητρα. Για παράδειγμα το χρηματικό έπαθλο θα αυξηθεί και οι πρώτοι θα μπορούν να ταξιδέψουν μέχρι το Ευρωκοινοβούλιο.
Θετικά είδαν να υιοθετήσουν την ιδέα που ήδη εφαρμόζεται στη Λαμία, όπου ένα σχολείο λειτουργεί στο εσωτερικό του έναν Συνεταιρισμό για να μπαίνουν τα παιδιά από νωρίς στο επιχειρηματικό κλίμα.