Τελευταίες Ειδήσεις

Συνεχίζεται μέχρι νεοτέρας η αποχή των συμβασιούχων στην καθαριότητα. «Κανένα απορριμματοφόρο στους δρόμους μέχρι να αξιολογήσουμε την πρόταση» λέει η ΠΟΕ-ΟΤΑ μετά τη συνάντηση με τον υπουργό Πάνο Σκουρλέτη

ο οποίος τους παρουσίασε την νομοθετική ρύθμιση που θα καταθέσει η Κυβέρνηση την Δευτέρα στην Βουλή.

Ο Πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ επιτέθηκε στην Κυβέρνηση, λέγοντας ότι το Υπουργείο Εσωτερικών προσπαθεί να «ρίξει το μπαλάκι» στους Δημάρχους, ώστε να φανεί ότι αυτοί απολύουν τους συμβασιούχους καθαριότητας. Εκτάκτως θα συνεδριάσει τη Δευτέρα το ΔΣ της ΚΕΔΕ, με μοναδικό θέμα τις εξελίξεις στο ζήτημα των συμβασιούχων, μετά την κατάθεση της σχετικής νομοθετικής ρύθμισης από το υπουργείο Εσωτερικών.

Στην κυβερνητική σύσκεψη στο Μαξίμου το βράδυ της Παρασκευής αποφασίστηκε να κατατεθεί τη Δευτέρα νομοθετική ρύθμιση, που θα προβλέπει τη διενέργεια διαγωνισμού για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στην καθαριότητα των Δήμων. Όσοι απασχολούνται μέχρι τώρα στην καθαριότητα, θα προβλέπεται, μέσα από νέα σύμβαση, να απασχοληθούν μέχρι την ανακοίνωση των προσωρινών πινάκων των επιτυχόντων του διαγωνισμού, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Πάνος Σκουρλέτης για τη νομοθετική πρωτοβουλία.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.