Τελευταίες Ειδήσεις

vettasΜετά από ενέργειες του Βουλευτή Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Δημήτρη Βέττα σχετικά με την προσθήκη του προορισμού «Καραβόμυλος» στην υφιστάμενη πληροφοριακή σήμανση του Α/Κ Στυλίδας – Καραβόμυλου του αυτοκινητόδρομου και αφού προηγήθηκε συνεργασία των αρμοδίων υπηρεσιακών φορέων και της Α.Ε. «ΟΔΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» επικαιροποιήθηκε και εγκρίθηκε η ανάλογη μελέτη σήμανσης,

ώστε σήμερα να αναμένουμε την άμεση τοποθέτηση της σχετικής πινακίδας.Η εξέλιξη αυτή ικανοποιεί το αίτημα πολλών επιχειρηματικών φορέων, συλλόγων και πολιτών της περιοχής του Καραβόμυλου, αφού ενισχύεται η δυνατότητα πρόσβασης επισκεπτών στην περιοχή, γεγονός που συνεπάγεται τη στήριξη νεοφυών επιχειρήσεων όσο και τη σταθεροποίηση των υπαρχουσών οικονομικών δραστηριοτήτων. Άλλωστε η περιοχή του Καραβόμυλου εξαιτίας της θέσης και των φυσικών χαρακτηριστικών της αποτελούσε πάντοτε έναν ιδανικό σταθμό για τους χρήστες του αυτοκινητοδρόμου και χαρακτηριζόταν για την αυξημένη επισκεψιμότητά της . Εν κατακλείδι, εξυπακούεται η σημαντικότητα της ενέργειας αυτής λόγω του ότι η πληροφόρηση των ταξιδιωτών με τη νέα σήμανση δημιουργεί αφενός μεν αίσθημα δικαίωσης των τοπικών φορέων και πολιτών, αφού η παράλειψη της εν λόγω πινακίδας συντελούσε στην απομόνωση της περιοχής, αφετέρου δε εξυπηρετεί ενημερωτικά τους ταξιδιώτες, λαμβάνοντας υπόψιν το ότι η πρόσβαση στην περιοχή του Καραβόμυλου από τον κλάδο του αυτοκινητόδρομου με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη είναι δυνατή μόνο μέσω του Α/Κ Στυλίδας – Καραβόμυλου (νέα χ.θ. 231+868).

 

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΕΤΤΑΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

 

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.