Τελευταίες Ειδήσεις

ekab5Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκπαίδευση στην παροχή πρώτων βοηθειών 120 προπτυχιακών, μεταπτυχιακών φοιτητών καθώς και προσωπικού του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ Λαμίας.


Τα σεμινάρια «Υποστήριξη λειτουργιών πνευμόνων και καρδιάς- χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή- αντιμετώπιση απόφραξης αεραγωγού από ξένο σώμα» έλαβαν χώρα στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας στις 25/4/2017, 28/4/2017, 4/5/2017 και 8/5/2017 όπου πραγματοποιήθηκε και πρακτική εξάσκηση με κλινικά σενάρια. Η διοργάνωση των σεμιναρίων πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των μαθημάτων «Κλινική Φυσικοθεραπεία Μυοσκελετικών Κακώσεων» και «Αθλητική Φυσικοθεραπεία» των υπευθύνων εκπαιδευτικών κ. Τρίγκα Παναγιώτη, Καθηγητή Εφαρμογών και της κας Καπρέλη Ελένης, Καθηγήτριας. Οι εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ που έλαβαν μέρος ήταν ο κ. Λιάσκος Θεμιστοκλής, Ιατρός- Διευθυντής ΕΚΑΒ Λαμίας και οι ΔΕ Διασώστες- πλήρωμα Ασθ/ρου ΕΚΑΒ Λαμίας κ. Βάιος Αθανάσιος, κ. Κουτσονίκας Ιωάννης, κ. Κυπριώτης Σπυρίδων, κα Λαγού Κων/να και κ. Μπρόμης Ηλίας. Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν ειδική πιστοποίηση και θα τους χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου από το ΕΚΑΒ.

Σχόλια (0)

Βαθμολογήθηκε 0 από 5 αστέρια βασισμένο σε 0 ψήφους
Δεν έχουν δημοσιευτεί σχόλια ακόμη

Αφήστε τα σχόλια σας

Ανάρτηση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.