STAR Κεντρικής Ελλάδας
Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
Τελευταίες Ειδήσεις

Image00004Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 79η Πανελλήνια Ορειβατική Συγκέντρωση στον Ελικώνα το διήμερο 20-21 Ιουλίου 2019 την οποία συνδιοργάνωσε ο Σύλλογος Ελικωνίων με τον Δήμο Λεβαδέων και την Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας και Αναρρίχησης.

Παρευρέθηκαν στην εκδήλωση ο Δήμαρχος Λεβαδέων, κ. Θ. Αλεστάς και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ.Δ. Γεωργούλης καθώς και το Δ. Σ. της Ομοσπονδίας.

Συμμετείχαν 40 Ορειβατικοί Σύλλογοι από όλη την Ελλάδα καθώς και μεμονωμένοι ορειβάτες. Συνολικά 510 ορειβάτες κατασκήνωσαν στη τοποθεσία « Μεγάλη Λάκκα» σε υψόμετρο 850 μέτρα και απόλαυσαν το Σάββατο, τη πρώτη μέρα της προσέλευσης με περιηγήσεις στα χωριά του Ελικώνα, παραδοσιακό φαγητό και μουσική βραδιά . Την επόμενη μέρα χάρηκαν περιπατητικές διαδρομές μέσα στα έλατα στον ορεινό όγκο του Ελικώνα φθάνοντας στην τοποθεσία «Μεγάλη Λούτσα» σε υψόμετρο 1547 μέτρα.

Αυτή η εκδήλωση δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την συμμετοχή φορέων και εθελοντών.

Θερμά ευχαριστούμε :

  • το Δήμο Λεβαδέων που ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μας να αναλάβει την εκδήλωση, μιας και ο Σύλλογός μας από μόνος του δεν θα μπορούσε αφού δεν είναι γραμμένος στην Ομοσπονδία. Η πρώην Δήμαρχος Γιώτα Πούλου μας εμπιστεύθηκε και στήριξε την εκδήλωση όχι μόνο οικονομικά αλλά και με την παροχή έργου από τις υπηρεσίες του Δήμου.
  • την Ομοσπονδία Ε.Ο.Ο.Α.   καθώς και τον εκπρόσωπό της Λουκά Ανέστη για την καλή συνεργασία κατά την προετοιμασία της εκδήλωσης
  • το Ορειβατικό τμήμα του Συλλόγου μας για την αμέριστη βοήθειά τους   για τα πρακτικά θέματα που έπρεπε να επιλυθούν τόσο κατά την προετοιμασία όσο και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.
  • τους χορηγούς μας :
  • επικοινωνίας : STAR Κεντρικής Ελλάδας, SEIRIOS FM, RADIO DISTOMO,  ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ, ΣΤΕΡΕΑ ΝΕΑ, ORCHOMENOS – PRESS

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ « ΗΛΙΟΣ», ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΠΥΡΟΥ ΑΕ «Εκ Φύσεως»

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΒΟΙΩΤΙΑΣ, ΚΟΙΝ. Σ.ΕΠ. ΕΡΚΥΝΑ

  • ΝΕΑ ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ, APLICA ΑΥΓΕΡΗΣ, ΜΟΝΩΣΚΑΛ ΑΒΕΕ

ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ, ΠΑΣΣΙΑΣ Ν. ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ,

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ: ΠΟΥΛΟΥ ΛΟΥΚΙΑ, ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

STREET ΚΑΦΕ, ESPERIA ΠΑΓΩΤΑ- ΓΛΥΚΑ, ΑΓΡΟΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΘΗΒΩΝ

ΤΕΝΤΟΡΑΜ ΤΕΝΤΕΣ Α , ΜΑΚΡΗΣ -ΝΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΝΤΕΣ

ΧΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ MABO SHOP ΤΣΑΝΤΕΣ ΜΠΙΖΟΥ

ΚΟΝΤΟΣ Ι. ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΠΑΡΚΕ, ΚΩΤΣΑΔΑΜ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΑΦΟΙ ΑΚΡΙΔΟΠΟΥΛΟΙ ΣΟΔΕΙΑ- ΚΥΛΙΝΔΡΟΜΥΛΟΣ- ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ

ΑΦΟΙ ΑΝΔΡΕΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ, ΓΑΤΣΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΟΠΩΡΟΛΑΧΑΝΙΚΑ

ΓΩΓΟΥΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ, ΚΑΛΛΙΑΝΤΑΣΗ ΑΣΗΜΙΝΑ

ΦΟΥΡΝΟΙ: ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗΣ Γ. ΨΩΜΙ ΚΙ ΕΛΙΑ, ΖΑΝΝΙΑΣ, ΜΑΝΟΥΣΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΤΣΕΖΜΕΤΖΗΣ ΕΜ., ΣΤΑΥΛΙΩΤΗΣ, il forno ΚΑΝΤΑΣ Π.

Τέλος ευχαριστούμε από καρδιάς και πάνω απ όλους τους εθελοντές οι οποίοι επί δύο ημέρες βοήθησαν η διοργάνωση αυτή να είναι άψογη και χωρίς τη βοήθεια των οποίων δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας έδωσε το καλύτερό του εαυτό φροντίζοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια έτσι ώστε η παραμονή των ορειβατών να είναι άρτια και να φύγουν όλοι ικανοποιημένοι.

Κρατάμε στο μυαλό και τη καρδιά μας όλα αυτά που μοιραστήκαμε αυτές τις δύο μέρες με όλους αυτούς τους ανθρώπους που για πρώτη φορά επισκέφθηκαν το χωριό μας και με τους οποίους δώσαμε ραντεβού στην επόμενη Πανελλήνια Ορειβατική Συγκέντρωση.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.