STAR Κεντρικής Ελλάδας
Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
Τελευταίες Ειδήσεις

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2018 προσμετρά εξ ολοκλήρου -ως ένας αγώνας- στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος, και η διανυκτέρευση βρήκε επικεφαλής τον Γιώργο Κεχαγιά και τον Βασίλη Μπασιούκα.

Το πλήρωμα του Mitsubishi Lancer EvoΙX ήταν ταχύτερο κατά 9,8 δευτ. των Μπαντούνα-Σούκουλη στη Θήβα, κι έτσι κάλυψε τη διαφορά με την οποία οι δεύτεροι είχαν κερδίσει την Υπερειδική, για να διανυκτερεύσει πρώτο στη Λαμία.Οι Χαλκιάς-Μαχαίρας κλείνουν την πρώτη τριάδα, εμπρός από τους Παναγιώτη Ρουστέμη και Γιώργο Καπέλλα, ενώ οι πέμπτοι Έλληνες Καρέλλης-Παναγιωτούνης είναι και οι επικεφαλής της κατηγορίας F2, καθώς αγωνίζονται παράλληλα με ιδιαίτερες αξιώσεις και στην ERC3 του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.Το φετινό Ακρόπολις είναι και ο αγώνας που ανοίγει, επίσης, το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος Ιστορικών αυτοκινήτων. Σ’ αυτή την κατηγορία επικεφαλής τέθηκαν κινούμενοι ταχύτητα στην Ειδική της Θήβας οι Ανδρέας και Γιώργος Παπαγεωργίου με το Volvo 142. Οι Γεωργακόπουλος-Κόντος και Κασιδόπουλος-Αγγελής ακολουθούν σε επίπεδο γενικής, ενώ οι Παντελής Αντωνόπουλος και Μάιρα Καλλίτση, ενώ σημείωσαν τον τρίτο χρόνο στη Θήβα, δεν παρουσιάστηκαν στο Service Park λόγω μηχανικού προβλήματος - όμως θα επιστρέψουν στο 2ο σκέλος.Η δεύτερη ημέρα του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2018 περιλαμβάνει δύο κύκλους των Ειδικών Διαδρομών της Νέας Άμφισσας, του Δροσοχωρίου και της ΕΔ Παλαιοχώρι-Μενδενίτσα, συνολικού αγωνιστικού μήκους 123,76 χιλιομέτρων.

 

Νο30: HALKIAS Efthimios - MAHAERAS Leonidas“Η μέρα ξεκίνησε καλά. Δυσκολεύτηκα πολύ όμως μέσα στη Θήβα. Φανταστείτε ότι δύο φορές έβαλα όπισθεν. Πρέπει να ψάξουμε λίγο περισσότερο το αυτοκίνητο να το φέρουμε πιο κοντά στα μέτρα μας.”

No31: ROUSTEMIS Panagiotis - KAPELLAS George“Όλα είναι καλά αφού είμαστε πίσω. Ο Ιππόδρομος ήταν απολαυστικός ενώ στη Θήβα τα περιμέναμε διαφορετικά. Στόχος μας είναι να τερματίσουμε τον αγώνα.”

Νο32: ZOUNIS Ioannis - INTZOGLOU Nicolaos“Είμαστε στο Ράλλυ Ακρόπολις και μόλις στο τέλος μίας ειδικής μετά την υπερειδική. Είχαμε ένα πρόβλημα στα πίσω φρένα στην Θήβα και να χάσουμε αυτοσυγκέντρωση και το δρόμο σε δύο σημεία. Είμαστε όμως εδώ και συνεχίζουμε.”

Νο33: "EL NAK Jr" - VIGOS Andreas“Προσωπικά θέλω να αποβάλλω το άγχος το οποίο το καταφέρνω. Είμαι ευχαριστημένος. Τα συγχαρητήριά μου στον Καρέλλη ο οποίος έχει κάνει έναν καταπληκτικό χρόνο στην Θήβα.”

Νο34: VASSILAKIS George - KARANIKOLAS Epaminondas“Ιδιαίτερη εμπειρία, μαθαίνουμε το νέο μας αμάξι. Μου άρεσε πάρα πολύ η Θήβα. Πηγαίνουμε με προσοχή, θέλω να τερματίσω και να μάθω το αυτοκίνητο.”

No35: KALTSOUNIS Haris - PAPAGEORGIOU Athanasios“Δεν αισθάνομαι καλά, με έβαλαν πολύ πίσω. Αύριο μία νέα ημέρα ξημερώνει.”

No51: BADOUNAS Ioannis - SOUKOULIS Konstantinos“Ο Ιππόδρομος ήταν μία χαρά, στην Θήβα βρήκαμε το δρόμο χαλασμένο και είχαμε μέτριο ρυθμό. Αύριο θα κινηθούμε στον ίδιο ρυθμό για να μπορέσουμε να τερματίσουμε.”

No52: KEHAGIAS Georgios - BASIOUKAS Vassilios“Ήταν πολύ ωραία στον Ιππόδρομο, γλίστραγε πάρα πολύ στην Θήβα αλλά πήγαμε καλά. Θέλουμε να οδηγήσουμε γρήγορα και να τερματίσουμε.”

No53: ALYGIZAKIS Eleftherios - BARDAKIS Spyros“Είχαμε λάστιχο στην Θήβα και επειδή ήταν νωρίς αναγκαστήκαμε να το αλλάξουμε, έτσι χάσαμε έξι λεπτά σχεδόν.”

No54: SPANOS KRITIKOS Dionysios - GOTOVOS Sotiris“Είχαμε δυστυχώς μία ατυχία στην Θήβα καθώς είχαμε τον ήλιο κόντρα και είχαμε μία έξοδο. Ο αγώνας συνεχίζεται.”

No56: "SIMETRA" - PALLAS Apostolos“Είχε πάρα πολύ σκόνη στη Θήβα, χάσαμε όλες τις διασταυρώσεις και χτυπήσαμε το αυτοκίνητο. Είμαι όμως εδώ και συνεχίζουμε.”

No57: THEOCHAROPOULOS Stefanos - KOTSALIS Georgios“Το Μαρκόπουλο ήταν ένα πολύ ωραίο σόου, από αυτά που πρέπει να γίνονται. Η Θήβα γλιστρούσε πάρα πολύ ενώ σε μία στροφή τυφλωθήκαμε από τον ήλιο και φρενάραμε οριακά πριν την κορδέλα. Συνεχίζουμε.”

No58: MANDANIS Georgios - STERGIOU Ploutarhos“Πήγαμε αργά καθώς ήταν ο πρώτος αγώνας με αυτό το αμάξι. Προσπαθούμε να το απολαύσουμε.”

No59: BOZIONELOS Ioannis - PANARITIS Evangelos“Οι ειδικές ήταν ωραίες αλλά στη Θήβα πιάσαμε το προπορευόμενο αυτοκίνητο από την αρχή και χάσαμε χρόνο.”

No60: ANTONIOU Konstantinos - TSALMANTZAS Vassilis“Ήταν ωραίες και οι δύο ειδικές αλλά στη Θήβα πιάσαμε ένα αυτοκίνητο και χάσαμε πάρα πολύ χρόνο. Έχουμε πολλά παράπονα και κάτι πρέπει να γίνει με αυτό.”

No61: ARMYRIOTIS Panagiotis - MAKARIOS Apostolos“Ευτυχώς που τερματίσαμε σήμερα καθώς είχαμε ένα θέμα με τα φρένα.”

No62: LEFKADITIS Savas - KONTOS Konstantinos“Πολύ όμορφη ημέρα, ήταν πάρα πολύ ωραία στον Ιππόδρομο. Η Θήβα δεν χάλασε όσο το περιμέναμε. Ο αγώνας είναι μεγάλος.”

No63: DAVARIS Nikolaos - PSARAKI Vassiliki“Είχαμε κάποια μικρά προβλήματα με μία κομμένη βάση. Αύριο είναι μία άλλη μέρα και είναι η κυρίως αγώνας.”

No65: KOUGIAS Dimitris - KOUGIAS Vassilis“Άλλο ένα Ράλλυ Ακρόπολις. Πάμε να το διασκεδάσουμε.”

NO66: GIOTIS Ioannis - VOTSIS Georgios“Φανταστική Ειδική η Θήβα. Είχαμε ένα πρόβλημα με το μπροστινό αυτοκίνητο όταν πέσαμε στη σκόνη του. Αύριο θα πάμε καλύτερα.”

No67: AVGERIS Georgios - ANDRITSAKIS Konstantinos“Η ζέστη ήταν αφόρητη και η αναμονή στην υπερειδική μεγάλη. Η Θήβα αν και την φοβόμασταν εμένα μου άρεσε πάρα πολύ. Καλό τερματισμό σε όλα τα πληρώματα.”

Νο69: KAFANTARIS Elias - KENNOS Sotiris“Όλα μια χαρά”No70: TSELIKOS Dimitrios - KOULIS Thodoris“Δύσκολη ημέρα, ψάχνουμε λίγο το αυτοκίνητο αλλά πηγαίνουμε καλά.”

Νο71: "ARMA" - "ARMAKI"“Προσπαθούμε να βρούμε το ρυθμό μας για να συνεχίζουμε αύριο ακόμα καλύτερα.”

No72: BAXEVANAKIS Antonios - BAXEVANAKIS Pavlos“Πολύ καλή Ειδική η Θήβα. Είμαστε πρώτοι στην κατηγορία μας. Ένα λάθος έχει γίνει με την ώρα καθώς ο ήλιος στα περισσότερα χιλιόμετρα ήταν μπροστά μας. Φρενάραμε πολλές φορές ακόμα και στο ισιάδι.”

Νο74: TZANAVARIS Antonios - PAPADAKIS Emmanouil“Πολλή η αναμονή και μεγάλες οι απλές. Ευχαριστηθήκαμε πολύ την Θήβα.”

Ν075: PAPADIMITRIOU Dimitrios - PAVLOU Georgios“Ωραίος αγώνας. Ευχαριστηθήκαμε την υπερειδική. Στην Θήβα πιάσαμε τον μπροστινό μας ενώ αντιμετωπίσαμε και ένα μηχανικό πρόβλημα. Συνεχίζουμε αύριο όμως.”

Νο76: PARAPERAS Nikolaos - TSINGOPOULOS Dimitrios“Όλοι είχαμε πρόβλημα με τον Ήλιο στην Θήβα. Το ευχαριστηθήκαμε και θα το ευχαριστηθούμε και τις επόμενες δύο ημέρες.”

Νο77: KASSIDOPOULOS Giorgos - ANGELIS Elias“Μας κούρασαν πολύ οι μεγάλες απλές διαδρομές. Η Θήβα ήταν απίστευτη.”

Νο79: GEORGAKOPOULOS Konstantinos - KONTOS Nikolaos “Για εμάς είναι ο πρώτος μας αγώνας. Προστατέψαμε περισσότερο το αυτοκίνητο. Έχουμε πάει καλά.”

Νο81: PAPAGEORGIOU Andreas - PAPAGEORGIOU Georgios“Όλα πήγαν μία χαρά, επιβιώσαμε. Κανένα πρόβλημα”

No82: ANTONOPOULOS Pantelis - KALLITSI Maira“Είχαμε πρόβλημα από το καλημέρα. Δεν μπήκαμε καν στη Θήβα, ήρθαμε εδώ να το φτιάξουμε να ξεκινήσουμε αύριο.”

Νο83: NOMIKOS Mihalis - KOURIS Georgios“Πολύ δύσκολη ημέρα, ειδική στη Θήβα πολύ ήλιος κόντρα. Για εμάς πολύ δύσκολα λόγω των περασμάτων των προηγούμενων πληρωμάτων. Θα το διασκεδάσουμε.”

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.