45χρονος από την Βόρεια Εύβοια σώθηκε τελευταία στιγμή από αυτοκτονία

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του
tvstar.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
αγαπημένα σου στη Google
Συναγερμός σήμανε το πρωί στην Αστυνομική Διεύθυνση της Εύβοιας, όταν ενημερώθηκε από περαστικό οδηγό ότι ένας άντρας στέκεται από την έξω πλευρά της Υψηλής Γέφυρας και φαίνεται ότι θέλει να πέσει.
Αμέσως αστυνομικοί και ο ειδικός διαπραγματευτής έσπευσαν στο σημείο. Εκεί διαπιστώθηκε ότι ο 45χρονος ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή του. Συνολικά στην επιχείρηση συμμετείχαν έξι αστυνομικοί μαζί με τον ειδικό διαπραγματευτή, οι οποίοι για πολλή ώρα προσπαθούσαν να τον μεταπείσουν.
Τελικά, κατάφεραν να τον βοηθήσουν και να του αλλάξουν γνώμη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος οδηγήθηκε σε αδιέξοδο εξαιτίας οικονομικών λόγων.
Να σημειωθεί ότι μία μέρα πριν, οι ρετσινάδες από την Βόρεια Εύβοια πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Υψηλή Γέφυρα για τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ζητώντας αυξήσεις στους μισθούς.








