Τραγωδία στη Λαμία: Νεκρός γνωστός επαγγελματίας σε τροχαίο με αγριογούρουνο στον παράδρομο της Εθνικής

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του
tvstar.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
αγαπημένα σου στη Google
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Λαμίας από το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά τις 9:00 το βράδυ, με θύμα έναν ιδιαίτερα γνωστό και αγαπητό επαγγελματία της περιοχής.
Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα στον παράδρομο της Εθνικής Οδού, στο ύψος του κόμβου του Μπράλου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος άνδρας συγκρούστηκε με σφοδρότητα με ένα μεγαλόσωμο αγριογούρουνο, το οποίο πετάχτηκε αιφνιδιαστικά στο οδόστρωμα.

Η πρόσκρουση ήταν σφοδρότατη, με αποτέλεσμα το όχημα να εκτραπεί της πορείας του και ο οδηγός να τραυματιστεί θανάσιμα.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, περιπολικά της Αστυνομίας, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το πλήρωμα του οποίου παρέλαβε τον οδηγό χωρίς τις αισθήσεις του.
Τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διερευνά το αρμόδιο Τμήμα Τροχαίας, ενώ το συμβάν φέρνει ξανά στο προσκήνιο το σοβαρό πρόβλημα με την ανεξέλεγκτη κυκλοφορία αγριογούρουνων στο οδικό δίκτυο της Φθιώτιδας.








