Μεγάλα ύψη βροχής αναμένονται στην Εύβοια – Προειδοποιήσεις αυτοδιοικητικών

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του
tvstar.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
αγαπημένα σου στη Google
Σε πλήρη ετοιμότητα ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Εύβοιας για τις επόμενες 24 ώρες. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Αντιπεριφερειάρχη, Γιώργου Κελαϊδίτη, η επιδείνωση του καιρού ξεκινά από το απόγευμα της Τρίτης (13-10-2026) και για 24 περίπου ώρες στην ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας και της Σκύρου, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ.
Αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες με ένταση και διάρκεια, με πιθανές τοπικές χαλαζοπτώσεις και θυελλώδεις βορειοανατολικούς άνεμους έντασης 8–9 μποφόρ.
Ο δήμαρχος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, Γιώργος Τσαπουρνιώτης, σε σχετική ανακοίνωση σημειώνει ότι αναμένονται κατά την διάρκεια της νύχτας της Τρίτης μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης μεγάλα ύψη βροχής και σύμφωνα με την ΕΜΥ στα ανατολικά τμήματα του Δήμου θα ξεπεράσουν τα 150mm.Για τον λόγο αυτό, εκτός από την επιφυλακή που θα είναι ο Δήμος καθόλη την διάρκεια της κακοκαιρίας τα μαθήματα την Τετάρτη σε όλες τις βαθμίδες θα γίνουν με τηλεδιάσκεψη.
Σε αντίστοιχη ανακοίνωση για τον δήμο Καρύστου προέβη και ο δήμαρχος, Λευτέρης Ραβιόλος, ζητώντας από τους κατοίκους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.








