Χαρτογραφώντας την ακρίβεια στο στεγαστικό και την ρευστότητα των επιχειρήσεων

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του
tvstar.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
αγαπημένα σου στη Google
Αύξηση από 7 έως 10% παρουσιάζουν οι τιμές ενοικίων και πώλησης στα ακίνητα της Στερεάς Ελλάδας το β’ τρίμηνο του 2026, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Πανελλαδικού Δικτύου e – real estates, Θέμη Μπάκα.
Στην εκπομπή Business Plan με την Βίκυ Κοτσιμπού χαρτογραφήθηκαν και πτυχές της ακρίβειας, όπως η μηδενική ρευστότητα που παρουσιάζει το 21,8% των επιχειρήσεων.

Καλεσμένοι ήταν επίσης ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Χρυσόστομος Καρέλλης και το μέλος της επιτροπής χωρικού σχεδιασμού, Γιάννης Πανουργιάς.
Από την πλευρά του ο κος Καρέλλης, αυτό που επεσήμανε μεταξύ άλλων, είναι η διερεύνηση που θα πρέπει να κάνει ο εμπορικός κόσμος στις εκάστοτε συνθήκες αγοράς, ώστε να στοχεύει σε σημεία που ήδη αποτελούν πόλο έλξης για τους καταναλωτές.
Ο Γιάννης Πανουργιάς μίλησε για τον ρόλο της Επιτροπής και πως μέσα από τις έρευνες και τα στοιχεία που καταγράφει μπορεί να βοηθήσει τον εμπορικό κόσμο.








