tvstar.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΡΟΗ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • STARSPORTS.GR
  • STAR FORUM
Facebook
Instagram
Threads
Youtube
Dailymotion
LinkedIn
No Result
View All Result
  • ΦΘΙΩΤΙΔΑ
  • ΒΟΙΩΤΙΑ
  • ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ
  • ΕΥΒΟΙΑ
  • ΦΩΚΙΔΑ
  • ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • LIVE TV
  • STAR FM
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
tvstar.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΡΟΗ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • STARSPORTS.GR
  • STAR FORUM
Facebook
Instagram
Threads
Youtube
Dailymotion
LinkedIn
No Result
View All Result
tvstar.gr
No Result
View All Result
  • LIVE TV
  • STAR FM
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
TRENDS
  • ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2026, 21:26

Με λαμπρότητα ολοκληρώθηκαν οι επετειακές εκδηλώσεις για τη «Ναυμαχία της Αγκάλης», στην Ιτέα.

Γιώργος ΣιμόπουλοςΓιώργος Σιμόπουλος

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του
tvstar.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Πρόσθεσε το tvstar.gr στα
αγαπημένα σου στη Google

Με τη θερμή παρουσία πλήθους πολιτών και επισκεπτών και με την Ιτέα να βρίσκεται για τρεις ημέρες στο επίκεντρο σημαντικών ιστορικών και πολιτιστικών γεγονότων, ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2026, με επιτυχία, οι επετειακές εκδηλώσεις για τη «Ναυμαχία της Αγκάλης», τις οποίες διοργάνωσε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας – Π.Ε. Φωκίδας.

Η «Ναυμαχία της Αγκάλης» αποτελεί ένα ιστορικό γεγονός που συνδέεται άρρηκτα με τον Αγώνα της Εθνικής Παλιγγενεσίας και το οποίο αναδείχθηκε και τιμήθηκε, μέσα από ένα ολοκληρωμένο τριήμερο πρόγραμμα εκδηλώσεων, το οποίο συνδύασε την ιστορική, τεκμηρίωση του γεγονότος, τη μουσική και τον πολιτισμό, με τη συμμετοχή του Πολεμικού Ναυτικού, των Φιλαρμονικών (Πολεμικού Ναυτικού, Σκριπερού Κέρκυρας και Ιτέας), των Πολιτιστικών και Αθλητικών Συλλόγων, των Αναβιωτών, των Μαθητών των Σχολείων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Συνδεθείτε στην κοινότητα ενημέρωσης του STAR Κεντρικής Ελλάδας στο Viber

Η πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων, ξεκίνησε με τη λαμπαδηδρομία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ιτέας «Ο Πελεκάνος», που κατέληξε στο λιμάνι της πόλης, δίνοντας το έναυσμα για ένα τριήμερο αφιερωμένο στην ιστορική μνήμη. Ακολούθησε η ιστορική, διπλωματική, στρατιωτική και τεχνολογική τεκμηρίωση της Ναυμαχίας της Αγκάλης, μέσα από τις εισηγήσεις και τις παρουσιάσεις των συμμετεχόντων ακαδημαϊκών, φωτίζοντας άγνωστες πτυχές και αναδεικνύοντας τη σημασία της ναυμαχίας για την πορεία του Αγώνα. Η ημέρα ολοκληρώθηκε με το μουσικοχορευτικό δρώμενο από το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Ιτέας και τη συναυλία του Νίκου Παπουτσή και της Βιολέτας Γαλανού, «Τραγούδια και Χοροί της Θάλασσας», δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο πολιτιστικό σκηνικό στην Ιτέα.


Το Σάββατο αποτέλεσε την ημέρα της μεγάλης εξωστρέφειας, με την τιμητική άφιξη του Πολεμικού Πλοίου Κ/Φ P-267΄΄Νικηφόρος ΄΄στο λιμάνι της Ιτέας και την υποδοχή της αντιπροσωπείας του Πολεμικού Ναυτικού. Ακολούθησε η Ορχηστρική Φιλαρμονική Συνάντηση, με τη συμμετοχή της Μπάντας του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού και Φιλαρμονικών Σκριπερού και Ιτέας, στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Ιτέας. Τμήμα του Αγήματος Απόδοσης Τιμών επισκέφτηκε τους ωφελούμενους του θεραπευτηρίου, δίνοντας τους μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια.  Στη συνέχεια το κοινό παρακολούθησε την μεγάλη επετειακή συναυλία της Μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού. Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό του ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κος Φάνης Σπανός. Ενώ η ημέρα κορυφώθηκε με τη βραδινή παρέλαση φιλαρμονικών, συλλόγων και αναβιωτών και τη μεγάλη αναπαράσταση της Ναυμαχίας της Αγκάλης, από τους Πολιτιστικού Συλλόγους Ιτιά και Δεσμός, υπό την σκηνοθεσία του Δημήτρη Κουρούμπαλη και την Αφήγηση του Μάξιμου Μουμούρη, μεταφέροντας την ιστορική στιγμή στο σήμερα και συγκεντρώνοντας πλήθος κόσμου στο παραλιακό μέτωπο.


Η τρίτη ημέρα ήταν αφιερωμένη στην επίσημη απόδοση τιμής στους πρωταγωνιστές της Ναυμαχίας και της Επανάστασης, με την έπαρση της Ελληνικής Σημαίας, την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, τη Δοξολογία, την Επιμνημόσυνη Δέηση και την Κατάθεση Στεφάνων στο Μνημείο της Αγκάλης, παρουσία του Υφυπουργού Άμυνας κ. Αθανάσιο Δαβάκη, του Υφυπουργού Δικαιοσύνης κ. Ιωάννη Μπούγα, του εκπροσώπου του Α/ΓΕΕΘΑ κ. Νικόλαο Σαρτζή, της Βρετανίδας αναπληρώτριας Πρέσβη κα κας Robyn Goldsmith, της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Φωκίδας κας Πέγκυ Αραβαντινού, του Δημάρχου Δ. Δελφών κ. Παναγιώτη Ταγκαλή και των Τοπικών Αρχών και Φορέων. Ακολούθησε μεγαλειώδης Επετειακή Παρέλαση στην παραλία της Ιτέας, με τη συμμετοχή Μαθητών, Φιλαρμονικών, Πολιτιστικών και Αθλητικών Συλλόγων, Αναβιωτών και Σωμάτων Ασφαλείας.

Ιδιαίτερα συμβολική στιγμή αποτέλεσαν τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Ναυάρχου Frank Abney Hastings και Μνημείου «Καρτερίας», την δωρεά του οποίου έκανε η Εταιρεία για τον Ελληνισμό και τον Φιλελληνισμό εκπροσωπούμενη από τον Πρόεδρο της κ. Κωνσταντίνο Βελέντζα.
Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη και ξενάγηση από τον Ηλία Δαραδήμο (δωρητή της συλλογής του Λαογραφικού Μουσείου), στην έκθεση για τα 200 χρόνια από τον θάνατο του Φιλέλληνα Λόρδου Βύρωνα, στο Εθνολογικό και Λαογραφικό Μουσείο Χρισσού.

Σε δήλωσή της η Αντιπεριφερειάρχης κα Πέγκυ Αραβαντινού Τζε τόνισε: «Η Ιτέα τίμησε την Ιστορία της με τρόπο αντάξιο της σημασίας της. Για τρεις ημέρες, η «Ναυμαχία της Αγκάλης» ζωντάνεψε μπροστά στα μάτια εκατοντάδων πολιτών και επισκεπτών. Η παρουσία του Πολεμικού Ναυτικού, η Αναπαράσταση της Ναυμαχίας, αλλά και τα Αποκαλυπτήρια της προτομής του Ναυάρχου Φρανκ Άμπνεϋ Χέιστινγκς και του Μνημείου της «Καρτερίας», έδωσαν στις φετινές εκδηλώσεις έναν ξεχωριστό συμβολισμό. Θέλουμε η Φωκίδα να είναι ένας τόπος που γνωρίζει και αναδεικνύει την Ιστορία της και μπορεί να την μετατρέψει σε δύναμη για το σήμερα και το αύριο.

Θερμές ευχαριστίες στον Υφυπουργό Άμυνας κ. Αθανάσιο Δαβάκη και στο Πολεμικό Ναυτικό, για την έμπρακτη στήριξη των εκδηλώσεων, αλλά και για την παρουσία της Κανονιοφόρου Ρ-267 ¨Νικηφόρος¨ και των Αγημάτων Απόδοσης Τιμών. Στον Αντιστράτηγο εν αποστρατεία κ. Δημήτριο Γλυμή, στον Αντιναύαρχο εν αποστρατεία κ. Δημήτριο Μούτο και στον Αντιπτέραρχο εν αποστρατεία κ. Ιωάννη Ράμμο για την πολύτιμή βοήθειά τους.

Στους Συλλόγους Ιτιά και Δεσμό, για την κύρια συμβολή τους στην πραγματοποίηση της Αναπαράστασης καθώς και στην Εταιρεία για τον Ελληνισμό και τον Φιλελληνισμό, για την δωρεά του μνημείου του Ναυάρχου Φρανκ Άμπνεϋ Χέιστινγκς και ιδιαίτερα στον πρόεδρό της κ. Κωνσταντίνο Βελέντζα.

Θερμές ευχαριστίες στις τρείς μπάντες, του Πολεμικού Ναυτικού, του Φιλαρμονικού Συλλόγου Σκριπερού Κέρκυρας και της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ιτέας, οι οποίες κόσμησαν με την μουσική τους παρουσία, τις τριήμερες εκδηλώσεις.

Πολλές ευχαριστίες επίσης στους αρμόδιους εκπαιδευτικούς που συντόνιζαν άρτια την μεγαλειώδη παρέλαση. Ιδιαίτερα στις κυρίες Άννα Αγαπητού, Νίκη Πολυζώη, Αθανασία Κρανιά και στους κυρίους Λουκά Οικονόμου και Αναστάσιο Κρομλίδη, καθώς και στους διευθυντές των σχολείων της Ιτέας της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Θερμές και ξεχωριστές ευχαριστίες στο Σεβασμιότατο κ.κ. Θεόκτιστο για την λαμπρή εκκλησιαστική τελετή του Πανηγυρικού Όρθρου και της Δοξολογίας, καθώς και την επιμνημόσυνης δέησης στο μνημείο της Αγκάλης και στο μνημείο του Ναυάρχου Φρανκ Άμπνεϋ Χέιστινγκς.

Ακόμα ευχαριστούμε τον Δήμο Δελφών και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο κ. Νικόλαο Γιογάκη, τον Πρόεδρο της Ιτέας κ. Γεώργιο Παπαποστόλου, καθώς και τους υπαλλήλους της ΔΕ Ιτέας για την αμέριστη στήριξή τους. Το Λιμενικό Ταμείο Νομού Φωκίδας, την Πρόεδρό του κα Σοφία Αναγνωστάκου και το Διοικητικό του Συμβούλιο. Το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Ιτέας, την διευθύντριά του κα Άννα Σκορδάλη καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιό του. Τα Σώματα Ασφαλείας Λιμενικού, Αστυνομίας και Πυροσβεστικής, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, παράρτημα Λαμίας και το Λύκειο Ελληνίδων παράρτημα Λαμίας. Επίσης τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Φίλων της Τέχνης ΄΄Το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι΄΄, τον Αιμοδοτικό Σύλλογο Ιτέας ΄΄Ο Πελεκάνος΄΄, το Μουσικοχορευτικό και Λαογραφικό Όμιλο Ιτέας ΄΄Το Χοροστάσι΄΄, τον Πολιτιστικό Σύλλογο ΄΄Οι Φίλοι της Κίρρας΄΄, το Κέντρο Πολιτισμού και Τέχνης Κίρρας, τον Μικρασιατικό Σύλλογο Ιτέας, την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών, τον Ναυτικό Όμιλο Ιτέας, τον Γυμναστικό Σύλλογο Ιτέας, την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ιτέας, τον Αθλητικό Σύλλογο Ιτέας Βόλεϊ, τους Ναυτοπρόσκοπους Ιτέας, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων Άμφισσας, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Τοπικού Τμήματος Άμφισσας, την Τοπική Κοινότητα Κίρρας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γαλαξειδίου, τον Μουσικό Καλλιτεχνικό Σύλλογο Γαλαξειδίου ΄΄Αρμενίσματα Τέχνης΄΄, τον Πολιτιστικό Σύλλογο ΄΄Οι Φίλοι Αγίων Πάντων΄΄, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Χρισσού, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Προσηλίου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λιδορικίου, την Ένωση Μοναστηρακίου Φωκίδας, τον Πολιτιστικό Σύλλογος ΄΄Ελπίδα΄΄ Καστρακίου, τον Σύλλογο Αναβίωσης ΄΄Σάλωνα 21΄΄, τον Σκοπευτικό Όμιλο Παραδοσιακών όπλων Πάτρας, το Άγημα Ιστορικής Αναβιώσης ΄΄Παναγιώτης Καρατζάς΄΄, τον Πολιτιστικό Σύλλογο ΄΄Νεδουσσαίων΄΄ Καλαμάτας, το Άγημα Αναβίωσης ΄΄Αγία Λαύρα 1821΄΄, ο Αναβιωτικός Σύλογος΄΄Φωκίδα 1821΄΄.

Καθώς και τους χορηγούς υποστηρικτές της εκδήλωσης, τον Οργανισμό Πολιτιστικής Ανάπτυξης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, το Δίκτυο Δελφών, το Λιμενικό Ταμείο Φωκίδας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ιτιά, τον Πολιτιστικό Όμιλο ΄΄ο Δεσμός΄΄, το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Ιτέας, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας, τον Εμπορικό και Εξαγωγικό Σύλλογο Ιτέας, την εταιρεία Air Energy, το Γαλαξείδι Θαλάσσιες Καλλιέργιες, την Metlen Energy & Metals, τον AVAX, τον Gnomon Ιnformatics SA, την Mediterranean Natural Seafood SA.

Πάνω απ’ όλα όμως, ευχαριστούμε τους πολίτες της Ιτέας και της Φωκίδας που αγκάλιασαν τις εκδηλώσεις και απέδειξαν ότι όταν η τοπική κοινωνία συμμετέχει, η Ιστορία γίνεται ζωντανή δύναμη.»

 

 

  • Ακολουθήστε το tvstar.gr στο Google News και μείνετε
    συντονισμένοι σε όλα τα τελευταία νέα!
  • Δείτε το ζωντανό πρόγραμμα του STAR Κεντρικής Ελλάδας
    μέσα από το digitalstar.gr
  • Facebook
  • X / Twitter
  • Messenger
  • Viber
  • Pocket
  • Email
  • Εκτύπωση
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
500.000 ευρώ από το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών για την αποκατάσταση οδοποιίας στον Δήμο Δομοκού
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
28/09/2026, 21:25 | ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

500.000 ευρώ από το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών για την αποκατάσταση οδοποιίας στον Δήμο Δομοκού

Συνάντηση εργασίας Παπαϊωάννου – Σπανού
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
28/09/2026, 19:54 | ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση εργασίας Παπαϊωάννου – Σπανού

Drift 2026: Η Λαμία στο επίκεντρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
28/09/2026, 18:42 | ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Drift 2026: Η Λαμία στο επίκεντρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος

O Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διοργανώνει μεγάλη δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την Τρίτη Ηλικία στην Πλατεία Συντάγματος (1/10)
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
28/09/2026, 17:38 | ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

O Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διοργανώνει μεγάλη δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την Τρίτη Ηλικία στην Πλατεία Συντάγματος (1/10)

Γ. Οικονόμου στην Διακοινοβουλευτική Διάσκεψη των χωρών MED 9, στην Κροατία: Ο αγώνας για τον πρωτογενή τομέα διεξάγεται σε εθνικό και διεθνές επίπεδο
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
28/09/2026, 16:28 | ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Γ. Οικονόμου στην Διακοινοβουλευτική Διάσκεψη των χωρών MED 9, στην Κροατία: Ο αγώνας για τον πρωτογενή τομέα διεξάγεται σε εθνικό και διεθνές επίπεδο

6η Χορωδιακή Συνάντηση Παραδοσιακής και Βυζαντινής Μουσικής στην Αταλάντη
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
28/09/2026, 15:43 | ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

6η Χορωδιακή Συνάντηση Παραδοσιακής και Βυζαντινής Μουσικής στην Αταλάντη

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στους Δήμους Λαμιέων και Στυλίδας
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
28/09/2026, 15:17 | ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στους Δήμους Λαμιέων και Στυλίδας

Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΑΘΕ- Σήραγγες Αγίου Κωνσταντίνου-Καμένων Βούρλων
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
28/09/2026, 14:56 | ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΑΘΕ- Σήραγγες Αγίου Κωνσταντίνου-Καμένων Βούρλων

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ρεπορτάζ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Mobile Application
Κατέβασε τώρα την εφαρμογή του STAR Κεντρικής Ελλάδας σε iOS ή Android κινητό τηλέφωνο!
Star Κεντρικής Ελλάδας - Google Play
Star Κεντρικής Ελλάδας - App Store
Μέλος ΕΕΤΕΠ
Πιστοποίηση ISO 9001:2015 - STAR ΑΕ
  • STAR ΑΕ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
  • ΒΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΦΘΙΩΤΙΔΑ
  • ΒΟΙΩΤΙΑ
  • ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ
  • ΕΥΒΟΙΑ
  • ΦΩΚΙΔΑ
  • TVSTAR.GR
  • DIGITALSTAR.GR
  • STARFM971.GR
  • STARSPORTS.GR
  • STARPRODUCTION.GR
  • STARFORUM.GR

STAR Κεντρικής Ελλάδας
4ο χλμ Λαμίας – Αθηνών
35100, Λαμία

Τηλεφωνικό Κέντρο:
+30.2231046725
star@lamiastar.gr

Μητρώο Έντυπου & Ηλεκτρονικού Τύπου - ΜΗΤ 232408
Η επιχείρηση STAR A.E. ως δικαιούχος του ισοτόπου tvstar.gr δηλώνει ότι είναι συμμορφωμένη με τη σύσταση (Ε.Ε.) 2018//334 της επιτροπής της 1/3/2018 σχετικά με μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο.
© 2026 - STAR Κεντρικής Ελλάδας
Designed by VP · Developed by ITBox
Τοπικά νέα
  • ΤΟΠΙΚΑ ΡΟΗ
  • ΦΘΙΩΤΙΔΑ
  • ΒΟΙΩΤΙΑ
  • ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ
  • ΦΩΚΙΔΑ
  • ΕΥΒΟΙΑ
  • ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΛΑΜΙΑ
  • ΛΙΒΑΔΕΙΑ
  • ΘΗΒΑ
  • ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ
  • ΧΑΛΚΙΔΑ
Ενημέρωση
  • ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
  • ΕΛΛΑΔΑ – ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΝΘΕΤΑ
  • BLOGS
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ένθετα
  • ΠΑΙΔΕΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • LIFE STYLE
  • ΠΑΡΑΞΕΝΑ
  • ΜΟΥΣΙΚΗ
  • ΤΕΧΝΗ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
STAR Κεντρικής
Ελλάδας
  • STAR TV
  • STAR FM
  • WEB TV
  • WEB RADIO
  • TVSTAR.GR
  • STARFM971.GR
  • STARSPORTS.GR
  • DIGITALSTAR.GR
  • STARPRODUCTION.GR
  • STARFORUM.GR