Κεντρική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ε65

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του
tvstar.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
αγαπημένα σου στη Google
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διάρκειας, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Ελλάδας-Ε65 με στόχο την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών.
Συγκεκριμένα, από αύριο Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου στις 07:30 έως και την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2026 στις 18:30 και καθ’ όλο το 24ωρο, θα ισχύουν στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γρεβενά, οι κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
Α φάση: Αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) από το 78,9ο χλμ. έως και το 81,25ο χλμ., με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα. Ταυτόχρονα, θα ισχύσει αποκλεισμός του κλάδου εξόδου του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Καρδίτσας. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω εναλλακτικής διαδρομής από τον πλησιέστερο κόμβο (Α/Κ Σοφάδων- 72,5ο χλμ.).
Β φάση: Με την ολοκλήρωση των εργασιών της Α’ φάσης, θα ισχύει από το 78,9ο χλμ. έως και το 81,3ο χλμ., αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από τη δεξιά λωρίδα.
Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.
Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.
Η Κεντρική Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.








