Σύλληψη για τηλεφωνική απάτη στην Αταλάντη – Ανθρωποκυνηγητό στην πόλη, ψάχνουν τον συνεργό

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του
tvstar.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
αγαπημένα σου στη Google
Αστυνομικοί του Α.Τ. Λοκρών πέρασαν χειροπέδες σε μέλος κυκλώματος μετά από πεζή καταδίωξη – Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον δεύτερο δράστη.
Οι δράστες προσποιήθηκαν τους λογιστές και προσπάθησαν να εξαπατήσουν κάτοικο της Αταλάντης, που ωστόσο κατάλαβε πως πρόκειται για απάτη και ενημέρωσε την αστυνομία.
Με την καθοδήγηση των αστυνομικών το παρά λίγο θύμα, έδωσε ραντεβού στους δράστες. Ο ένας από αυτούς κινήθηκε πεζός για να πάρει τα χρήματα και όταν αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς, προσπάθησε να διαφύγει.
Ακολούθησε καταδίωξη μέσα στην Αταλάντη και οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να του περάσουν χειροπέδες.
Ο δεύτερος δράστης, κινήθηκε με το αυτοκίνητό τους προς την εθνική οδό και στην συνέχεια προς την Αθήνα. Οι αστυνομικοί τον καταδίωξαν και το αυτοκίνητο εντοπίστηκε αργότερα σε οικισμό Ρομά στην πρωτεύουσα.
Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό του δεύτερου απατεώνα, αλλά και για το αν οι δύο δράστες εμπλέκονται και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.








