Άμεση κινητοποίηση του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Χαλκίδας για την πυρκαγιά στην Τριάδα Ευβοίας

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του
tvstar.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
αγαπημένα σου στη Google
Σε πλήρη ετοιμότητα τέθηκε το Περιφερειακό Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Χαλκίδας, μετά την εκδήλωση της πυρκαγιάς στην περιοχή της Τριάδας Ευβοίας, το μεσημέρι της Δευτέρας, 7 Σεπτεμβρίου 2026.
Οι Εθελοντές του Τμήματος ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα, συμβάλλοντας στην υποστήριξη των πολιτών και στην αντιμετώπιση των αναγκών που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της δύσκολης αυτής επιχείρησης.
Με επαγγελματισμό, ψυχραιμία και υψηλό αίσθημα ευθύνης, οι Εθελοντές του Τμήματός μας βρέθηκαν εκεί όπου υπήρχε ανάγκη, προσφέροντας ουσιαστική βοήθεια στους κατοίκους και συνδράμοντας, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους, το έργο των αρμόδιων Αρχών.
Η προστασία της ανθρώπινης ζωής αποτελεί για τον Ε.Ε.Σ. Χαλκίδας απόλυτη προτεραιότητα. Σε κάθε φυσική καταστροφή, οι Εθελοντές του βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, αποδεικνύοντας ότι η οργανωμένη εθελοντική προσφορά μπορεί να αποτελέσει πολύτιμο στήριγμα για την κοινωνία.
Το Περιφερειακό Τμήμα του Ε.Ε.Σ. Χαλκίδας εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και ιδιαίτερα προς το Πυροσβεστικό Σώμα, την Πολιτική Προστασία, την Ελληνική Αστυνομία, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και όλους τους φορείς που κινητοποιήθηκαν για την προστασία των πολιτών.
Πάνω απ’ όλα, ένα μεγάλο ‘’ευχαριστώ’’ στους Εθελοντές του Τμήματός μας, οι οποίοι αφήνοντας πίσω την προσωπική τους ασφάλεια και την καθημερινότητά τους, ανταποκρίθηκαν με αίσθημα καθήκοντος και ανθρωπιάς.
Η παρουσία μας στην Τριάδα αποτελεί ακόμη μία απόδειξη της δέσμευσης μας:
Να είμαστε εκεί όταν ο άνθρωπος μας χρειάζεται περισσότερο.
Ο Ε.Ε.Σ. Χαλκίδας παραμένει σε επιχειρησιακή ετοιμότητα και συνεχίζει να παρακολουθεί την κατάσταση, σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές.











