Υψηλός και πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς στην Εύβοια την Πέμπτη 30 Ιουλίου

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του
tvstar.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
αγαπημένα σου στη Google
Για υψηλό και πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς ενημερώνει η αυτοτελής πολιτική προστασία ΠΕ Εύβοιας για αύριο Πέμπτη 30 Ιουλίου σε περιοχές αρμοδιότητας των Δασαρχείων Αλιβερίου, Χαλκίδας, Λίμνης και Ιστιαίας.
Με απόφαση του ο αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας θέτει σε εφαρμογή απόφαση απαγόρευσης διέλευσης, παραμονής και κυκλοφορίας σε δασικά οικοσυστήματα πάρκα και άλση.
Αναλυτικά:
Σε εφαρμογή της υπ. αριθμ. 122569/08-05-2026 (ΑΔΑ: Ρ21Α7ΛΗ-1ΜΩ) Απόφασης του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ευβοίας θα ισχύει το μέτρο της απαγόρευσης διέλευσης, παραμονής και κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων σε περιοχές ΝATURA καθώς και σε δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση όπως ορίζονται στις διατάξεις του Ν.998/1979 (Α΄289) για την αντιπυρική περίοδο 2026 στην Π.Ε Ευβοίας, αρμοδιότητας των Δασαρχείων Αλιβερίου, Χαλκίδας, Λίμνης και Ιστιαίας από τη 12η βραδινή της 29/07/2026 έως τη 12η βραδινή της 30/07/2026.
Οι χάρτες των περιοχών στις οποίες ισχύει το μέτρο της απαγόρευσης διέλευσης παραμονής και κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων είναι α-ναρτημένοι στην ιστοσελίδα της Π.Στ.Ε. στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://pste.gov.gr/wp-content/uploads/2026/07/XARTES-EVOIASf.pdf








