ΕΑΒ: Η Ελλάδα παράγει δικής της antiDrone τεχνολογία, πρέπει όμως να στηριχθεί με οικονομικά κίνητρα (video)

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του
tvstar.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
αγαπημένα σου στη Google
Ευχάριστα νέα έρχονται από την Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία, καθώς ξανακάνει μετά από 10ετίες στασιμότητας το τεχνολογικό και διαστημικό της άλμα. Στην ΕΑΒ όπως κατέγραψε η εκπομπή «Γνώση Δια λόγου» στήθηκε μια ολόκληρη γραμμής βιομηχανικής παραγωγής αντιdrones συστημάτων, αφού πρώτα αποδείχτηκαν αποτελεσματικά στο πεδίο των μαχών.

Πρόκειται για τον Κένταυρο που θα εγκατασταθεί στα ελληνικά πολεμικά πλοία, ενώ υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον για προμήθεια του συγκεκριμένου εξελιγμένου συστήματος, από την Κύπρο αλλά και άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ.

Τα βήματα προόδου που κάνει η ΕΑΒ τα τελευταία χρόνια, στην έρευνα, την ανάπτυξη, τη επιχειρησιακή αξιοποίηση και βιομηχανική παραγωγή των antidrone συστημάτων, είναι αναγκαίο να συνοδευτούν με οικονομικά κίνητρα για τους εργαζομένους, ώστε να καταστεί ελκυστική από νέους επιστήμονες.
Αυτό θα φέρει και επιτάχυνση στην παραγωγή των μονάδων Κένταυρος, όπως επισημαίνει ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικών της ΕΑΒ Κυριάκος Ενωτιάδης.
ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΔΩ:









