Διοικητήριο Λιβαδειάς: 26 χρόνια χωρίς ξεκάθαρες ιδιοκτησίες.(video)

26 χρόνια από την κατασκευή του το Διοικητήριο στη Λιβαδειά , αναμένει την ολοκλήρωση των διαδικασιών διευθέτησης του ιδιοκτησιακού καθεστώτος που το διέπει, για να επιτελέσει το σκοπό για τον οποίο κατασκευάστηκε.
Το θέμα επανάφερε στην επικαιρότητα η ανεξάρτητη βουλευτής Γιώτα Πούλου, η οποία παρέπεμψε σε σύσκεψη με τους εμπλεκόμενους φορείς για τον οδικό χάρτη μέχρι την οριστική λύση στο πρόβλημα στέγασης των υπηρεσιών του δημοσίου, στα ανεκμετάλλευτα τμήματα του κτιρίου.
Στη Γιώτα Πούλου απαντά ο αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας ο οποίος παρέπεμψε σε σύσκεψη των υπηρεσιακών παραγόντων για τον τελικό έλεγχο του φακέλου που θα υποβληθεί προκειμένου να κλείσει το θέμα των ιδιοκτησιών και να ανοίξει το ζήτημα της πολιτικής βούλησης για τη μεταστέγαση υπηρεσιών του δημοσίου στο διοικητήριο.








