46χρονος βρέθηκε μέσα σε απορριμματοφόρο στη Θεσσαλονίκη – Βγήκε ζωντανός επειδή σταμάτησε αυτόματα η πρέσα

Άγιο είχε ο 46χρονος Ρουμάνος που μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα και ενώ κοιμόταν μέσα σε κάδο απορριμμάτων επί της οδού Λεωφόρου Νίκης 69 στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε στην «κοιλιά» ενός απορριμματοφόρου χωρίς καν να το καταλάβει.
Οι δυο εργαζόμενοι του απορριμματοφόρου, αρχικά δεν αντιλήφθηκαν ότι εντός του κάδου μαζί με τα σκουπίδια βρισκόταν και ένας άνθρωπος, τοποθέτησαν τον κάδο στα δυο ειδικά χερούλια, τον ύψωσαν μέσω του συστήματος για να αδειάσει και κατά την πτώση των σκουπιδιών είδαν και έναν άνθρωπο να πέφτει μαζί με αυτά.
Για καλή τύχη του 46χρονου αλλά και των εργαζόμενων, το συγκεκριμένο απορριμματοφόρο ήταν πρέσα και όχι μύλος και επιπλέον διαθέτει κουμπί αυτόματης διακοπής της λειτουργίας της πρέσας που το πάτησαν αμέσως οι εργαζόμενοι σώζοντας τη ζωή του.
protothema.gr








