Θεσσαλονίκη: Ένα 4χρονο παιδί εντοπίστηκε μόνο του να περιπλανιέται στο δρόμο – Συνελήφθησαν οι γονείς

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του
tvstar.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
αγαπημένα σου στη Google
Ένα ιδιαίτερα ανησυχητικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 30 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη, όταν ένα παιδί ηλικίας μόλις τεσσάρων ετών εντοπίστηκε να περιφέρεται ασυνόδευτο στην οδό Γαμβέτα.
Το παιδί έγινε αντιληπτό από διερχόμενο περαστικό, ο οποίος ειδοποίησε τις αρχές, με αποτέλεσμα να υπάρξει άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας προχώρησαν στη σύλληψη των γονέων του παιδιού, ηλικίας 24 και 27 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι είναι αλλοδαποί. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου κατά συναυτουργία, καθώς φέρονται να άφησαν το παιδί αβοήθητο, με αποτέλεσμα να βρεθεί μόνο του στον δρόμο.
protothema.gr








