Η Αθήνα το «τσικνίζει» στη Βαρβάκειο

Τσικνοπέμπτη σήμερα, με τις ψησταριές να παίρνουν φωτιά από νωρίς το πρωί, τις αγορές τροφίμων να γεμίζουν κόσμο για τα ψώνια τις τελευταίας στιγμής και τους απανταχού δήμους και κοινότητες ανά την ελληνική επικράτεια να στήνουν γιορτές για τους πολίτες με μουσική και τοπικά εδέσματα.
Ειδικότερα, στη Βαρβάκειο Αγορά, στο κέντρο της Αθήνας, οι κρεοπώλες βρίσκονται σε πυρετό προετοιμασίας, εν αναμονή της αυξημένης κίνησης των καταναλωτών όσο πλησιάζει το μεσημέρι. Περισσότερα από 800 κιλά κρέατος αναμένεται να ψηθούν σήμερα έξω από την αγορά, στην οδό Αθηνάς, με 7.000 σουβλάκια και άλλα τόσα κεμπάπ να προσφέρονται σήμερα στον κόσμο που θα κατέβει για τα ψώνια του στο κέντρο της πόλης.
“Η ατμόσφαιρα είναι αυτή που πρέπει να είναι, τσικνίζουμε όλοι μαζί με 800 κιλά κρέας, με πάρα πολύ κόσμο και πολλές εκδηλώσεις. Συνολικά 65 εκδηλώσεις σε διαφορετικά σημεία της πόλης θα έχουμε όλο το επόμενο διάστημα. Να είμαστε όλοι καλά και η Αθήνα μια αγκαλιά” δήλωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας από το κέντρο της πόλης.
thetoc.gr








