Πανεπιστήμιο Στερεάς, απορρίμματα και ανεμογεννήτριες οι στόχοι της ΠΕΔ Στερεάς. (video)

Τους στόχους τους για το 2026 αλλά και τα επόμενα χρόνια έθεσαν οι αυτοδιοικητικοί της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων, που πραγματοποιήθηκε στη Λαμία.
Οι δήμαρχοι αγωνίζονται καθημερινά τόνισε ο πρόεδρος της ΠΕΔ Νίκος Σουλιώτης που ζήτησε την στήριξη της πολιτείας και της περιφέρειας.
Μεγάλοι στόχοι του τόπου θα πρέπει να είναι το πανεπιστήμιο Στερεάς, η λύση των προβλημάτων στη διαχείριση των απορριμμάτων και να σταματήσει η άναρχη εγκατάσταση ανεμογεννητριών, επεσήμανε ο κύριος Σουλιώτης
Ο περιφερειάρχης Φάνης Σπανός εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την συνεργασία με τις δημοτικές αρχές της περιφέρειας.
Την πίτα ευλόγησε ο μητροπολίτης Φθιώτιδας Συμεών που τόνισε πως ήδη υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τις επόμενες εκλογές της αυτοδιοίκησης.
Ο κύριος Σουλιώτης αναφέρθηκε και στην πολύτιμη στήριξη του Star Κεντρικής Ελλάδας στην προσπάθεια που καταβάλλουν οι δήμαρχοι.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με ενός λεπτό σιγή, στη μνήμη του πρώην δημάρχου Διρφύων Μεσσαπίων Γιώργου Ψαθά και του 43χρονου αστυνομικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας Κώστα Ριρή, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή την Δευτέρα.








