Το Star στην πράσινη μετάβαση. Με ηλεκτρικό αυτοκίνητο και φορτιστή δημόσιας χρήσης. (video)

Το δικό του ηλεκτρικό αυτοκίνητο έχει πλέον το Star Κεντρικής Ελλάδας, ένα όχημα που χρησιμοποιείται για τις ανάγκες των δημοσιογραφικών αποστολών και των παραγωγών, προβάλλοντας παράλληλα στην πράξη τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης.
Το όχημα έχει δοκιμαστεί σε δύσκολες συνθήκες με την τελευταία χιονόπτωση και έχει ανταπεξέλθει, ενώ στις εγκαταστάσεις του Star στο 4ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Λαμίας – Αθηνών είναι εγκατεστημένος φορτιστής δημόσιας χρήσης σε μια προσπάθεια να διευκολύνονται οι κάτοχοι ηλεκτρικών οχημάτων της περιοχής ή οι διερχόμενοι οδηγοί.
Αυτή η κίνηση αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης στρατηγικής του ομίλου για τη μείωση του περιβαλλοντικού του αποτυπώματος, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει ώστε να αναπτυχθεί το δίκτυο των δημόσιων σημείων φόρτισης στη Στερεά Ελλάδα.
Η μετάβαση στην εποχή της ηλεκτροκίνησης είναι ίσως η μεγαλύτερη αλλαγή στον κλάδο των μεταφορών, καθώς δεν αλλάζει μόνο το “καύσιμο”, αλλά ολόκληρη η φιλοσοφία της μετακίνησης.
Πολλοί είναι εκείνοι που πλέον επιλέγουν τα συγκεκριμένα οχήματα επισημαίνει ο ιδιοκτήτης της Karellis Group Χρυσόστομος Καρέλλης.
Εκείνο που ανησυχεί πολλούς από αυτούς που σκέφτονται να αλλάξουν αυτοκίνητο και να περάσουν στην ηλεκτροκίνηση είναι η αυτονομία των συγκεκριμένων οχημάτων, οι σταθμοί φόρτισης και ο χρόνος που χρειάζεται για να φορτίσουν.
Η κατάσταση βελτιώνεται συνεχώς σε αυτό το κομμάτι τονίζει ο κύριος Καρέλλης.
Δείτε το video:








